ANTALYA'DA ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARINDA TERÖRE LANET

ANTALYA'DA ZAFER BAYRAMI KUTLAMALARINDA TERÖRE LANET

ANTALYA’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında akşam saatlerinde yapılan etkinliklerle gruplar, terörü lanetledi.

ANTALYA’da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında akşam saatlerinde yapılan etkinliklerle gruplar, terörü lde anetledi.

Antalya’da siyasi parti, dernek ve farklı grupları, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları kapsamında çeşitli noktalarda etkinlikler düzenledi. Katılım yüksek olduğu enkilikliklerde en renkli görüntü 500 motosikletlininkatıldığı teröre lanet konvoyu ile CHP Gençlik Kolları’nın ‘Barış’ temalı yürüyüşü oldu. Motosikletli grup, Konyaaltı İlçesi Minicity Kavşağı’nda bir araya geldi. Şehir turu atan motosikletliler daha sonra Uncalı Şehitliği’ne giderek çiçek bıraktı.

dha-8c5c76a5db6499c4e04cd9f6ab8bd530-5-t.jpg

CHP GENÇLİK KOLLARINDAN RENKLİ KUTLAMA

CHP Gençlik Kolları üyeleri de ellerinde bayraklarla Konyaaltı varyantta toplanarak yürüyüşe geçti. CHP’liler 5 yıl önce falezlerden düşerek yaşamını yitiren Antalya Barosu avukatlarından CHP üyesi Çağdaş Şahin’i de andı. Kalabalık Şahin’in düştüğü noktaya fotoğrafını ve karanfiller bıraktı. Daha sonra yürüyüşe geçen grup, Konyaaltı sahilinde beyaz güvercin uçurdu, kırmızı ve beyaz karanfiller bıraktıktan sonra denize koşarak girdi.

ADD ÜYELERİ AK PARTİ’YE TEPKİ GÖSTERDİ

Atatürkçü Düşünce Derneği Antalya Şubesi üyeleri ise Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. ADD üyeleri de basın açıklaması yaparak Ak Parti aleyhine slogan attı.

dha-8c5c76a5db6499c4e04cd9f6ab8bd530-4-t.jpg

GÜLSÜM ANNE DE MEYDANA GELDİ

Antalya’da geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan ‘Umut’ adlı gencin koruyucu anneliğini üstlenen Gülsüm Kabadayı da kazanın 8’nci yıldönümünde Ata’ya olan bağlılıklarını bayraklarla geldikleri Cumhuriyet Meydanı’nda dile getirdi.

dha-8c5c76a5db6499c4e04cd9f6ab8bd530-2-t.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı