ANTALYA'DA YAĞMUR YAĞDI VATANDAŞ MENDERES TÜREL'İ ANDI

ANTALYA'DA YAĞMUR YAĞDI VATANDAŞ MENDERES TÜREL'İ ANDI

Meteorolojinin peş peşe yaptığı sağanak uyarısı dün Antalya çevresinde etkili oldu. Bu gün ise kent merkezinde bazı bölgelerde sokakları göle çevirdi

ANTALYA'da akşam saatlerinde başlayan ve yaklaşık bir saat etkili olan yağmur nedeniyle sokaklarda su birikti, bazı binaların giriş ve bodrum katlarını su bastı.

MENDERES TÜREL'İ ANDILAR

Kent merkezinin bir çok bölgesinde etkili olan yağmur sonucu vatandaşlar isyan ettiler. Su baskınlarından ve kanalizasyondan sorumlu olan Büyükşehir Belediyesine isyan eden Antalyalılar sık sık yaşadıkları baskın sorunları için Başkan Menderes Türel'in adını andılar

YAKLAŞIK 1 SAAT SÜRDÜ

Antalya’da günlük yaşamı olumsuz etkileyen yağmur saat 20.00 sıralarında başladı. Yaklaşık 1 saat devam eden yağmur nedeniyle, şehrin merkezindeki bazı ara sokaklarda su baskınları yaşandı.

SOKAKLAR GÖLE DÖNDÜ

Mazgalların tıkanması, yağmur suyu drenaj kanallarının yetersizliği nedeniyle pek çok sokak göle döndü.

MAZGALARI AÇMAYA ÇALIŞTILAR

Taşan yağmur suyu, bazı evlerin giriş ve bodrum katlarını bastı. Bina sakinleri sokağa inerek mazgalları elleriyle açmaya çalıştı. Vatandaşlar 1 saat etkili olan yağmurda yolların göle döndüğünü belirterek yetkililere isyan etti.

BELEDİYEYE İSYAN

Her yağmur yağdığında benzer sıkıntılar yaşadıklarını kaydeden vatandaşlar, sorunlara duyarsız kalan belediye yetkililerine tepki gösterdi.

 

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı