ANTALYA'DA YABANCI UYRUKLU FUHUŞ OPERASYONU

ANTALYA'DA YABANCI UYRUKLU FUHUŞ OPERASYONU

Çetenin Rus, Moldova ve Özbek uyruklu kadınları iş vaadiyle ülkeye getirip fuhşa zorladığı, dikkat çekmemek için de 2 ya da 4'er kadını aynı anda getirdiği belirlendi.

ANTALYA'da iş vaadiyle getirdikleri yabancı uyruklu kadınlara fuhuş yaptıran 3 kişi gözaltına alındı. Çete lideri olduğu ileri sürülen tek ayağı olmayan M.K. ile diğer 2 şüpheli adliyeye sevk edildi.

LARA'A EV KİRALAMIŞLAR

Antalya'da bir istihbaratı değerlendiren Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Lara Bölgesi'nde kiralanan bir evde fuhuş yapıldığı ihbarı aldı. Evde bulunanları teknik ve fiziki takibe alan polis, operasyon için harekete geçti.

3 KADIN SINIR DIŞI EDİLDİ

Operasyonda fuhuş çetesi lideri olduğu iddia edilen ve sol ayağı olmadığı için baston yardımıyla yürüyen M.K. ile D.G ve N.K. gözaltına alındı. İfadesi alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edilirken, fuhşa zorlanan yabancı uyruklu 3 kadın sınırdışı edildi.

Çetenin Rus, Moldova ve Özbek uyruklu kadınları iş vaadiyle ülkeye getirip fuhşa zorladığı, dikkat çekmemek için de 2 ya da 4'er kadını aynı anda getirdiği belirlendi. Kadınların, özellikle lüks otellerde kalan müşterilere saatlik ya da gecelik yüksek rakamlara pazarlandığı belirtildi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı