Antalya'da uçuruma yuvarlanan Tur otobüsü kazasında ölü sayısı artıyor

Antalya'da uçuruma yuvarlanan Tur otobüsü kazasında ölü sayısı artıyor

Manavgat'tan Adrasan'a tekne turu için yola çıkan 30 kişiyi taşıyan tur otobüsünün Kumluca'da 50 metrelik uçuruma yuvarlandığı kazada ölenlerin kimlikleri netleşti.

Adrasan'da Uçuruma yuvarlanan Tur minibüsünde   ölenlerin kimliği belirlendi

Yerel medyadan alınan bilgilere   göre Manavgat'tan Adrasan'a tekne turuna gidenleri taşıyan tur midibüsünün Kumluca'da şarampole devrildiği kazada yaşamını yitiren 5 kişinin kimliği belirlendi.

BİR KİŞİNİN KİMLİĞİ HENÜZ  NETLEŞMEDİ 

Kazada Ali Çetin, Ali Özdemir, Hasan Yorulmaz, Gülsün Çekiç ve Mehmet Fıçı ölürken, kadın olduğu belirtilen diğer ölenin kimliğinin belirlenmesi için çalışmaların sürdüğü kaydedildi.

ORGANİZE DE ÖLDÜ 

Gezinin, kuruculuğunu aynı kazada yaşamını yitiren Ali Çetin'in üstlendiği 'Göç Yolu Yolcular'ı adı altında sosyal medya üzerinden örgütlenen bir grup tarafından düzenlendiği belirtildi.

8 Eylül günü gezinin planlandığı ve bugün 'Adrasan Sulu Ada Tekne Turu' adı altında yapılacak gezi için 'Şen Tur' adlı taşımacılık firmasından sürücüsü Hasan Bıyık ile birlikte 07 LTK 61 plakalı midibüsün kiralandığı belirlendi.

SABAH ALTIDA YOLA ÇIKMIŞLAR 

Tur için midibüsün saat 06.30'da Manavgat'tan yola çıktığı, Antalya'dan da tura katılanları alarak Kumluca'ya doğru gittiği sırada kazanın meydana geldiği kaydedildi.

'TAŞIMACILIK ANLAŞMASI YAPTIK'

Kaza yapan midibüsün bağlı bulunduğu Şen Tur firmasının sahibi Soner Şen, tekne turunu organize eden Ali Çetin'in kendisini arayarak araç istediğini söyledi. Şen, şöyle dedi:

"Biz, firma olarak Ali Çetin'le taşımacılık anlamında 4- 5 yıldır sürekli çalışıyorduk. Ali Çetin hemen hemen her hafta sonu değişik yerlere etkinlik veya gezi düzenler, bizden otobüs isterdi. Biz de grubun taşıması için otobüs gönderirdik. Hatta Ali ağabey yaptığı bütün organizasyonları Göç Yolu Yolcuları Grubu'nun sosyal medya sayfasından ilan eder ve gezilere katılacak grubu oradan oluştururdu.

SÜREKLİ OTOBÜS VERİYORDUK 

Adrasan gezisiyle ilgili bizden 30 kişilik otobüs istediğinde biz de Hasan Bıyık'ın kullandığı 07 LTK 61 plakalı midibüsümüzü kendisine tahsis ettik. Hem midibüsümüzün hem de şoförümüzün bütün evrakları tamam.

OLAY YERİNDEN ACITAN GÖRÜNTÜLER 

3775.jpg

İlgili Haberler