ANTALYA'DA TECAVÜZE UĞRAYAN YAVRU KEDİDEN KÖTÜ HABER

ANTALYA'DA TECAVÜZE UĞRAYAN YAVRU KEDİDEN KÖTÜ HABER

Antalya'da yerleşik yaşayan Rus Yana Krall tarafından parkta bulunan ve tecavüze uğradığı belirlenen, 3 gün sonra da çeşitli yerlerinden bıçaklanan yavru erkek kedi,

 

3 GÜN DAYANABİLDİ


Antalya'da önce tecavüze uğrayan, üç gün sonra çeşitli yerlerinden bıçaklanan yavru kedi, tedavi çabalarına rağmen öldü.

RUS ANTALYALI BULMUŞTU

Antalya'da yerleşik yaşayan Rus Yana Krall tarafından parkta bulunan ve tecavüze uğradığı belirlenen, 3 gün sonra da çeşitli yerlerinden bıçaklanan yavru erkek kedi, öldü. Yaklaşık 10 gün klinikte tedavi olan yavru kedi, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İMZA KAMPANYASI BAŞLATILDI

Antalya Candost Derneği, change.org adlı imza platformunda ölen kedinin ardından kampanya başlattı. 'Cinsel İstismara Uğrayan Kedi Öldü. Kedi Evleri, Köpek Parklarına Kamera Takılsın' adlı kampanyayla hayvanseverlerden destek istendi. 
KAMERA İSTENİYOR

Kampanyada aynı tehlikenin sokaktaki bütün canlılar için devam ettiği, aynı istismarın yapılamaması için önlemler alınması istendi. Vahşetin olduğu parka kamera kurulmasının caydırıcı olacağı belirtilen kampanyada 1000 imza toplanması hedefleniyor. Kampanyaya şu ana kadar 642 kişi imza attı.

Kaynak:Haber Kaynağı