ANTALYA'DA RUSYA KRİZİ CAN ALDI

ANTALYA'DA RUSYA KRİZİ CAN ALDI

Rus uçağının düşürülmesi ardından başlayan krizden en çok etkilenen Antalya'da borç intiharları giderek artıyor

ANTALYA'da kriz nedeniyle işleri bozulan halde komisyonculuk yapan 43 yaşındaki Tuncay Tunç, 'Beni affedin. Yüzünüze bakacak halim, tutunacak dalım kalmadı' diye not bıraktıktan sonra park halindeki otomobilin içinde av tüfeğiyle başına ateş ederek yaşamına son verdi.

ANTALYA SEYİR TERASINA GİTMİŞ

Antalya'nın Kepez girişindeki seyir terasında park halindeki otomobilin içinde kafasının büyük bir bölümü olmayan bir kişinin yattığını gören vatandaşlar, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

EVLİ 2 ÇOCUK BABASI

İhbar üzerine olay yerine gelen polis, evli ve iki çocuk babası Tuncay Tunç'un cesediyle karşılaştı. Başına dayadığı kısa namlulu av tüfeğini ateşleyerek yaşamına son verdiği belirlenen Tunç'un Antalya Toptancı Sebze Meyve Hali'nde komisyonculuk yaptığı ve kriz nedeniyle işleri bozulduğu için çeklerini ödeyemediği öğrenildi.

AİLESİNE NOT YAZMIŞ

Gece geç saatlerde seyir terasına geldiği belirtilen Tuncay Tunç'un ailesine hitaben, 'Beni affedin. Yüzünüze bakacak halim, tutunacak dalım kalmadı' notunu bıraktığı, kimliğinde bulunan fotoğrafını da sigarayla yaktığı belirtildi.

Polis, olayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

 

 

Kaynak:Haber Kaynağı