ANTALYA'DA ROKETLİ SALDIRI ARDINDAN DEV OPERASYON

ANTALYA'DA ROKETLİ SALDIRI ARDINDAN DEV OPERASYON

Akarayakıt tankeri ve balıkçı barınağını hedef alan roketli saldırı ardından Antalya'da dev bir operasyon düzenlendi.

 

Antalya- Kemer karayolu üzerinde bulunan dağlarda PKK yuvalandı mı? sorularına neden olan 2 saldırının ardından Antalya polisi geniş çaplı operasyon düzenledi.

GÖZALTINA ALINANLAR ARASINDA AVUKAT VAR

ANTALYA'da, teröristlerin Kemer karayolu üzerinde akaryakıt tankerine düzenlediği roketli saldırının ardından başlatılan operasyonda, PKK/KCK terör örgütü üyesi olduğu belirlenen, aralarında 1 avukatın da bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.

Daha öncede aynı bölgede gerçekleştirilen saldırı, Antalya emniyetinin dikkatini bölge üzerinde yoğunlaştırmasına neden oldu.

HEP DAĞLIK ALANDAN ROKET SALDIRISI

Antalya- Kemer karayolunda dün teröristlerin dağlık alandan attığı 2 roketten biri mezat alanının arkasında bir balıkçılık şirketinin deposuna isabet ederken, diğeri boş alana düştü.

İŞYERİNE İSABET ETMİŞTİ

323766.jpg

Bu sırada barınak önünde yoldan geçen bir akaryakıt tankerine patlayıcı atıldı, ancak isabet almadı. Olayın ardından Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri teröristleri yakalamak için operasyon başlattı.

MERKEZ ANTALYA

1359577776837.jpg

Antalya merkezli Diyarbakır, Batman, Şırnak, Manisa, Ankara ve İstanbul'da yapılan eş zamanlı baskınlarda PKK/KCK terör örgütüne mensup olduğu belirlenen 25 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda, gözaltına alınanlar arasından örgütün cezaevi kuryeliğini yaptığı iddia edilen 1 avukatın da bulunduğu kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı