ANTALYA'DA POMPALI DEHŞET

ANTALYA'DA POMPALI DEHŞET

Yeni evlendiği belirtilen Bircan ve Veli Toptaş çifti Orta Mahalle'deki evlerinde belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı

ANTALYA'nın Serik İlçesi'nde oturan 26 yaşındaki Veli Toptaş, eşi 25 yaşındaki Bircan Toptaş'ı, pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar etti.

KAÇMAYA ÇALIŞTI AMA BAŞARAMADI

Olay, saat 11.00 sıralarında meydana geldi. Yeni evlendiği belirtilen Bircan ve Veli Toptaş çifti Orta Mahalle'deki evlerinde belirlenemeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu evdeki pompalı tüfeği alan Veli Toptaş, eşine 5 el ateş etti. Balkona kaçarak kurtulmaya çalışan Bircan Toptaş, olay yerinde öldü. Daha sonra tüfeği kendisine doğrultan Veli Toptaş, kalbine tek el ateş ederek intihar etti.

KOMŞULARI BİR SORUNLARI YOKTU DEDİ

Silah seslerini duyan komşuların ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Evde yapılan incelemenin ardından Bircan ve Veli Toptaş'ın cenazeleri otopsi için Serik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis soruşturma başlatırken, komşuları turizm sektöründe çalışan çiftin herhangi bir sorunu olmadığını öne sürdü.

BOŞANMAK İÇİN DİLEKÇE VERMİŞLER

Antalya'nın Serik İlçesi'nde oturan Veli Toptaş'ın eşi Bircan Toptaş'ı pompalı tüfekle öldürdükten sonra intihar ettiği olayla ilgili soruşturma sürerken, çiftin 3 ay önce evlendiği ve geçen perşembe günü karşılıklı boşanma talebiyle Serik Adliyesi'ne başvurduğu öğrenildi. İkisinin de ikinci evliliklerini yaptığı belirtilen Bircan ve Veli Toptaş'ın boşanma dilekçesi vermelerine rağmen birlikte yaşamaya devam ettiği kaydedildi.

Kaynak:Haber Kaynağı