ANTALYA'DA PARAŞÜT KAZASI;RUS KADIN ÖLDÜ

ANTALYA'DA PARAŞÜT KAZASI;RUS KADIN ÖLDÜ

Durumu fark eden tekne kaptanı İsmet Ö., turistlerin yanına giderek paraşütün ipini kestiKemer’e...

ANTALYA’nın Kemer İlçesi’nde bindikleri sürat teknesine bağlı paraşütün ters rüzgar nedeniyle denize düşmesi sonucu Rus uyruklu 29 yaşındaki Elena Chumaev yaşamını yitirdi, eşi 36 yaşındaki Ivan Chumaev ise ağır yaralandı.

TERS RÜZGAR YÜZÜNDEN DÜŞTÜLER İDDİASI

Kemer’e bağlı Beldibi mevkiinde tatil yapan Rus uyruklu Elena Chumaev ve eşi Ivan Chumaev, 4 yıldızlı bir otelin sahilinde saat 11.00 sıralarında sürat teknesine bağlı paraşüte bindi. Havalandıktan bir süre sonra karı kocanın bulunduğu paraşüt ters rüzgar nedeniyle denize düştü. Durumu fark eden tekne kaptanı İsmet Ö., turistlerin yanına giderek paraşütün ipini kesti. Tekneye alınan turist çift, kıyıya çıkarıldı.

GENÇ KADIN ÖLDÜ EŞİ AĞIR YARALI

Otel yetkilileri de durumu jandarma ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Elena Chumaev’in yaşamını yitirdiğini belirledi. Ağır yaralı Ivan Chumaev ise ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne götürüldü.

ÖNCE GÖZALTINA ALINDILAR SONRA SERBEST

Olayın ardından tekne kaptanı İsmet Ö. ve yardımcısı Çağlar Ç. jandarma tarafından gözaltına alındı. Karakolda ifadeleri alınan kaptan ve yardımcısı çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldı.

BU 2. KAZA

Kemer’de 30 Temmuz’da su sporları merkezinde bindikleri ‘fly fish- uçan balık’ adı verilen şişme deniz yatağından düşen Rus uyruklu Nadezhda Popovich yaşamını yitirmiş, kızı Olesia Bulatova ise yaralanmıştı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı