ANTALYA'DA ORMANDA YARI ÇIPLAK CESET

ANTALYA'DA ORMANDA YARI ÇIPLAK CESET

Ekiplerin yaptığı kontrollerde, pantolonu ayağına kadar sıyrılmış olarak yüzü koyun halde bulunan Sezgin Aksoy’un öldüğü tespit edildi.

ANTALYA’da ormanlık alanda yarı çıplak halde, 44 yaşındaki Sezgin Aksoy’un cesedi bulundu. Aksoy'un ölüm nedeni yapılacak olan otopsinin ardından belli olacak.

ŞİŞE HURDA TOPLUYORLARMIŞ

Konyaaltı Belediyesi’nin arkasındaki ormanlık alanda yaşayan ve geçimini şişe ve hurda toplayarak sağlayan Mehmet Turgut Abuş, 3 gün önce yanına gelen arkadaşı Sezgin Aksoy'u yerde yatarken bulunca polise haber verdi.

YARI ÇIPLAK

Bunun üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı kontrollerde, pantolonu ayağına kadar sıyrılmış olarak yüzü koyun halde bulunan Sezgin Aksoy’un öldüğü tespit edildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, Mehmet Turgut Abuş’un ifadesine başvurdu. 

MİDESİNDEN RAHATSIZDI İDDİASI

Arkadaşının midesinden rahatsız olduğunu iddia eden Abuş, “Arkadaşım Sezgin Aksoy, üç gün önce yanıma gelmişti. Benimle ormanlık alanda kalıyordu. Midesinden rahatsız olduğunu söylemişti. Ağrı kesici hap almıştı. Ben saat 15.00 sıralarında ormanlık alandan ayrılmıştım. Döndüğümde Sezgin Aksoy’un cesedini görünce hemen durumu polise bildirdim” dedi. 

ANNESİ BABASI AYRILDI İFADESİ

Sezgin Aksoy'un annesiyle babasının ayrıldığını, bir süre önce de babasının vefat ettiğini anlattığını kaydeden Abuş, “Parçalanmış bir ailenin evladı olduğunu ve bekar olduğunu söylemişti” diye konuştu. 

Sezgin Aksoy’un cesedi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından ölüm nedeninin tespiti için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı