ANTALYA'DA KOCASINI ÖLDÜREN KARDEŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

ANTALYA'DA KOCASINI ÖLDÜREN KARDEŞİNDEN ŞİKAYETÇİ OLMADI

Antalya'nın Aksu ilçesinde, tartıştığı eniştesini "Dolma oyacağı ile öldürdüğü" iddiasıyla hakkında dava açılan Tufan Kurt'un yargılanmasına başlandı.

Antalya'nın Aksu ilçesinde, tartıştığı eniştesini "Dolma oyacağı ile öldürdüğü" iddiasıyla hakkında dava açılan Tufan Kurt'un yargılanmasına başlandı.

Antalya 3. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanık Kurt, müştekiler Fatoş Serpil Bolat, Dudu Bolat, İbrahim Bolat ve taraf avukatları katıldı.

Duruşmada savunma yapan sanık Kurt, 10 yıl boyunca Adana'da yalnız yaşadığını ve bu süreçte psikolojik tedavi gördüğünü öne sürdü.

Girdiği sınavı kazanarak Antalya'da bir otelde özürlü kontenjanından çalışmaya başladığını anlatan Kurt, bu süreçte ablasının eşi Resul Bolat ile aralarında bir sorun olmadığını öne sürdü.

Maaşını verdiği eniştesinden bir miktar harçlık istemesi üzerine aralarının bozulduğunu ve Resul Bolat'ın kendisine kötü davranmaya başladığını iddia eden Kurt, şöyle konuştu:

"Eniştemle kaldığım otelin lojmanının kantininde karşılaştım. Eniştem içi boş demir sopayla bana, kafama vurmaya başladı ve şuurumu kaybettim, 2-3 metre uzaklaştım. Kavga ettiğimiz yerde çim biçme makinesinin yanında dolma oyacağı gördüm, elime aldım ve eniştemin yanına gittim. Bana demir sopayla yine vurmaya başlayınca elimdeki dolma soyacağını enişteme sapladım. Neresine geldiğini hatırlamıyorum. Olay üzerine polis geldi, ben de olay yerinde bekliyordum."

Eniştesini çok sevdiğini ve inançlı biri olduğunu belirten Kurt, yaşanan olaydan pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

Müşteki Fatoş Serpil Bolat, ölenin eşi, öldürenin ise kardeşi olduğunu, ikisini de çok sevdiğini, bu nedenle kardeşi Tufan Kurt'tan şikayetçi olmadığını ifade etti. Kurt'un engelli maaşı aldığını anlatan Bolat, kardeşinin kazancını genelde kocasına verdiğini ve ikili arasında bir sorun olmadığını, tartışmanın neden çıktığını bilmediğini söyledi.

Duruşma, eksiklerin giderilmesi için 18 Ocak 2017 tarihine ertelendi.

Antalya'nın Aksu ilçesinde 20 Eylül 2016 tarihinde bir otelin lojmanında kalan Tufan Kurt (42), tartıştığı eniştesi Resul Bolat'ı dolma oyacağı ile öldürmüş, Kurt, olayın ardından tutuklanmıştı.

 

sondakika.com

İlgili Haberler