ANTALYA'DA Kİ KAYIP ÇİFTÇİ AŞK CİNAYETİNE KURBAN GİTMİŞ

ANTALYA'DA Kİ KAYIP ÇİFTÇİ AŞK CİNAYETİNE KURBAN GİTMİŞ

İzzet Demiröz'ün oğlu Deniz Demiröz ise cinayeti işleyenlerin akrabaları olmadığını, F.S.'nin babasıyla gönül ilişkisi olduğunu belirtti.

Antalya'nın Aksu İlçesi'nde geçen haziran ayından beri kayıp olan çiftçi İzzet Demiröz'ün, uzak akrabaları A.B. ile F.S. adlı kadın tarafından öldürülerek gömüldüğü belirlendi. Demiröz'ün cesedi A.B.'ye ait evin bahçesinde bulunurken, şüpheliler tutuklandı.

AKRABALARI ÖLDÜRMÜŞ

Aksu İlçesi'nde çiftçilik yapan İzzet Demiröz'ün yakınları, 27 Haziran'da polis merkezine kayıp başvurusunda bulundu. Konuyla ilgili soruşturma başlatan polis, Demiröz'ün cinayete kurban gitmiş olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Soruşturmayı bu yönde sürdüren ekipler, İzzet Demiröz'ün kavga ettiği uzak akrabaları A.B. ve F.S. tarafından öldürüldüğünü tespit etti. Delillerin toplanmasından sonra gözaltına alınan şüpheliler, arsa meselesi yüzünden tartıştıkları akrabaları Demiröz'ü döverek öldürdüklerini, cesedini Kepez İlçesi Sinan Mahallesi'nde A.B.'ye ait evin bahçesine gömdüklerini söyledi.

ŞÜPHELİLER TUTUKLANDI

Şüphelilerin dün belirtttiği yerde yapılan kazıda, İzzet Demiröz'ün cesedine ulaşıldı. Demiröz'ün cesedi, otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderilirken, işlemlerin ardından mahkemeye sevk edilen A.B. ve F.S. tutuklandı.

'DİNLENE DİNLENE PARÇALARA AYIRDIK'

Antalya'nın Aksu İlçesi'nde geçen haziran ayından beri kayıp olan çiftçi İzzet Demiröz'ün, A.B. ile F.S. adlı kadın tarafından 8 parçaya bölünerek öldürüldüğü belirlendi. A.B. polisteki ifadesinde cinayeti kendisinin işlediğini itiraf etti. İşledikleri cinayeti soğukkanlılıkla anlatan F.S. ise "İzzet Demiröz ile aramızda bir arsa satışı yüzünden sorunlar çıkmıştı. Bizde A.B. ile eve çağırdık. Döverek öldürdükten sonra 8 parçaya ayırdık. Bunu yaparken yorulduğumuz için dinlene dinlene parçalara ayırdık. Daha sonra ise gömdük" dedi.

ZANLI İLE GÖNÜL İLİŞKİSİ OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

İzzet Demiröz'ün oğlu Deniz Demiröz ise cinayeti işleyenlerin akrabaları olmadığını, F.S.'nin babasıyla gönül ilişkisi olduğunu belirtti. Demiröz, cinayetin neden işlendiğine dair bilgisi olmadığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı