ANTALYA'DA KAYBOLAN 3 TURİST OLAYINDA FLAS GELISME

ANTALYA'DA KAYBOLAN 3 TURİST OLAYINDA FLAS GELISME

SIĞINDIKLARI VE ATEŞ YAKTIKLARI ALAN BULUNDUAntalya’nın Kemer İlçesi’nde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan ve arama çalışmaları süren 3 turistin İngiliz uyruklu David James Alan Mackie (22) ile Hollanda uyruklu Marje de Grott (22) ve...

SIĞINDIKLARI VE ATEŞ YAKTIKLARI ALAN BULUNDU

Antalya’nın Kemer İlçesi’nde çıktıkları doğa gezisinde kaybolan ve arama çalışmaları süren 3 turistin İngiliz uyruklu David James Alan Mackie (22) ile Hollanda uyruklu Marje de Grott (22) ve Frisa Ann Antony de Vries (22) olduğu belirlendi.

Antalya Vali Yardımcısı ve Kemer Kaymakam vekili Halil Serdar Cevheroğlu, arama kurtarma ekipleri tarafından saat 20.30 sıralarında turistlerin sığındıkları ve ateş yaktığı bir alan bulunduğunu söyledi. Dağlık arazideki şartların çok zor olduğunu belirten Cevheroğlu, "Zorlu koşullara rağmen aramalarımız aralıksız devam ediyor. Sabah saatlerinde turistlere sağ olarak ulaşmayı ümit ediyoruz” dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun talimatıyla Afyonkarahisar’dan 10 kişilik arama kurtarma timi de Antalya’ya gelmek üzere yola çıktı. Saat 06.30 sıralarında Antalya’ya ulaşması beklenen ekip, arama kurtarma çalışmalarına katılacak.

Kaynak:Haber Kaynağı