ANTALYA'DA İŞHANININ 20 METRELİK BETON GÖLGELİĞİ ÇÖKTÜ

ANTALYA'DA İŞHANININ 20 METRELİK BETON GÖLGELİĞİ ÇÖKTÜ

Antalya’da sağanak yağmur, bir işhanının 20 metrelik beton gölgeliğinin çökmesine neden oldu. Olay anında kaldırımda kimsenin olmaması faciayı önledi.

Olay saat 16.30 sırasında Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Sinan Mahallesi Hüsnü Karakaş Caddesi’nde bulunan Tankerler İşhanı’nda meydana geldi. Yaklaşık 40 yıllık olan ve zaman zaman modernize edilen işhanının beton gölgeliğinin bir bölümü, şiddetli yağmura dayanamayarak çöktü. Çevredeki esnaf hemen durumu itfaiye ve polise bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye caddeyi yaya trafiğine kapattı.

Çöken blok etrafında inceleme yapan itfaiye ekibi, herhangi bir yaralı olmadığını belirledi. Beton bloğun düştüğü yerdeki 7 dükkƒn ise büyük zarar gördü. Bazı işyeri sahipleri tehlikeye rağmen çöken beton bloğun üstünden dükkƒnlarına girdi.

Olayın şokunu atlatamayan işyeri çalışanlarından Fatih Kalaycı, "Bitişikteki kirişlerden ses gelmeye başladı. İlk önce ne olduğunu anlayamadık. Daha sonra bir anda çöktü. Cama doğru parçalar geldi. İçeri kaçtım. Normalde burası çok kalabalık olurdu.

Havadan dolayı kimse yoktu" dedi. Esnaftan bazıları beton bloğun çürük olduğunu söylemelerine rağmen işhanı sahibinin önlem almadığını ileri sürdü.

Kaynak:Haber Kaynağı