ANTALYA'DA FACİA GİBİ KAZA; 1 ÖLÜ

ANTALYA'DA FACİA GİBİ KAZA; 1 ÖLÜ

ANTALYA’nın Döşemealtı İlçesi’nde şehir içi yolcu taşıyan minibüs, motosiklete çarpıp altında sürükledikten sonra yaya kaldırımına çıkarak durabildi.

ANTALYA’nın Döşemealtı İlçesi’nde şehir içi yolcu taşıyan minibüs, motosiklete çarpıp altında sürükledikten sonra yaya kaldırımına çıkarak durabildi. Kazada motosiklet sürücüsü Ali Çakmak ile arkasında oturan kuzeni Hasan Çakmak öldü, yaya Saadettin Kula ağır yaralandı.

Kaza, Döşemealtı İlçesi Yeniköy Mahallesi İnönü Caddesi’nde akşam saatlerinde meydana geldi. Cadde üzerinde seyreden 48 yaşındaki Yunus Aldemir yönetimindeki 07 DFS 03 plakalı şehir içi yolcu minibüsü, önünde seyreden 21 yaşındaki Ali Çakmak’ın kullandığı tescilsiz motosiklete arkadan çarptı. Motosikleti altına alarak sürükleyen minibüs, daha sonra kaldırıma çıkarak Saadettin Kula’ya çarparak durdu. Kula’nın ağır yaralandığı kazada, çarpmanın şiddetiyle havalanarak yol kenarına savrulan motosiklet sürücüsü Ali Çakmak ve arkasında oturan amcasının oğlu 18 yaşındaki Hasan Çakmak olay yerinde hayatını kaybetti. Haber verilmesi üzerine olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerinin müdahale ettiği Saadettin Kula, Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’nde tedaviye alındı. Kula’nın hayati tehlikesi bulunduğu kaydedildi.

Kaza sırasında kaskları bulunmayan Ali ve Hasan Çakmak’ın cenazeleri, işlemlerin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’na gönderildi. Askerden yeni geldiği belirtilen Ali Çakmak’ın, amcasının oğlu Hasan Çakmak ile beraber Antalya’ya çalışmak için geldiği kaydedildi. Kazadan sonra minibüs sürücü Yunus Aldemir gözaltına alındı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı