ANTALYA'DA ENGELLİ GENCİNTEDAVİ PARASINI ÇALDILAR

ANTALYA'DA ENGELLİ GENCİNTEDAVİ PARASINI ÇALDILAR

ANTALYA'nın Manavgat İlçesi'nde bedensel engelli 25 yaşındaki Kadercan Kılcı'nın tedavi için biriktirdiği, içinde yaklaşık 30 bin liralık altın, ziynet eşyası ve nakit paranın bulunduğu kasası çalındı.

Kılcı, "Tedavi umuduyla biriktirdiğim paralarımı ve anılarımı çaldılar" dedi.

Manavgat'a bağlı Yukarı Pazarcı Mahallesi'nde 3 arkadaşıyla birlikte oturan Kadercan Kılcı, önceki gün öğle saatlerinde evden çıktı. Yaklaşık 2 saat sonra fizyoterapist eşliğinde eve dönen Kılcı, cüzdanı ve paralarını kendisine ait kasaya koymak istedi, ancak kasayı yerinde bulamadı. Kasanın çalındığını anlayan Kadercan Kılcı polisten yardım istedi. Eve gelen Manavgat Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, inceleme yaptı. Toplam değeri 30 bin lirayı bulman para, altın ve ziynet eşyasının bulunduğu kasayla birlikte Kadercan Kılcı'nın engelli raporları, fotoğrafları ve mektupları da çalındı.

'FAİLLERİN YAKALANMASINI İSTİYORUM'

Polis olayla ilgili soruşturmasını sürdürürken, 2010 yılı Ağustos ayında Manavgat'a bağlı Kızılağaç bölgesinde trafik kazası sonucu yürüme engelli hale geldiğini söyleyen Kadercan Kılcı, o tarihten bu yana tedavi olmak umuduyla para biriktirdiğini anlattı. Ailesinin verdiği ziynet eşyaları ve maddi yardımların yanı sıra engelli maaşından artırdığı paralarla da altın aldığını aktaran Kadercan Kılcı, "Paralarım, altınlar ve ziynet eşyalarımla birlikte sağlık durumumu belirten raporlar, resmi evraklar, okul yıllarıma ait fotoğraflar, mektuplar hatta çocukluk dönemime ait fotoğraflarda kasada duruyordu. Tedavi olmak umuduyla biriktirdiğim paralarımı ve anılarımı çaldılar. Olayın faillerinin bir an önce yakalanmasını istiyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı