ANTALYA'DA ÇARŞAFLI KADIN SOKAKTA ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU

ANTALYA'DA ÇARŞAFLI KADIN SOKAKTA ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU

Son yıllarda polisin de anlayışlı davranmasını fırsat bilen çarşaflı dolandırıcılar çoğaldı. sadece gözleri görünen, tırnakçılar ise kuyumcu ve dövizcilerin başının belası haline geldi.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bulunan döviz ofisine para bozdurmak için gelen ve üzerinde çarşaf bulunan, kadın tırnakçılık yöntemiyle dolandırıcılık yapmak istedi.Mynet'in İHA'ya dayandırdığı haber şöyle gelişti.

Sadece gözleri ve elleri görünen kadının hareketlerinden şüphelenen işyeri sahibinin durumu fark etmesi üzerine hırsız amacına ulaşamadı. Yakalanan kadın cadde ortasında çırılçıplak soyundu.

YAKALANINCA ÇIRILÇIPLAK SOYUNDU

Manavgat’ta İbrahim Sözen Caddesi üzerinde bulunan iş yerinin sahibi Mehmet Varol, kadının ofise girdikten sonra 500 euroyu kendisine uzatarak bozmasını istediğini belirterek “Kendisine 500 euronun o anki karşılığı olan bin 615 Türk lirasını sayarak verdim. Bana kendi iş yerinden 500 euronun karşılığının bin 670 lira olduğunun söylendiğini belirtince parayı geri vermesini 500 eurosunu almasını istedim.

Parayı alırken bana elindekini uzattı. Parayı doğrudan kasaya koymak yerine para sayma makinesine koyduğumu fark edince elindeki cüzdanın altına sakladığı 500 lirayı bu da sizin diyerek bana uzattı.

Parayı saymasaydım 500 lirayı alıp gidecekti. Kendisine durmasını söylememe bile fırsat vermeden iş yerinden çıkarken kapıda kendisini bekleyen bir başka kadın ve 3-4 yaşlarında bir çocuk olduğunu gördüm.

Hızla yolun karşısına geçtiler. Ben de arkalarından koşarak geldim ve bir taraftan polisi ararken diğer taraftan kadını tutmaya çalıştım.

Caddenin ortasında kadın çarşafı üzerinden çıkararak anadan doğma kaldığında neye uğradığımı şaşırdım.

Bir taraftan da kurtarın bana saldırıyor diye bağırıyordu. Şaşkınlığımızı üzerimizden atamadan kadın caddede çıplak vaziyette kayboldu” dedi.

Olayın ardından iş yerine gelen emniyet güçleri kamera görüntülerini alırken, soyunduktan sonra kayıplara karışan kadını bulmak için çalışma başlattı. (İHA)