Antalya'da bir görüntülü intihar daha

Antalya'da bir görüntülü intihar daha

Antalya Muratpaşa ilçesinde bir süredir cezaevinde yatan ve bir kaç gün önce denetimli serbestlik kararı ile bırakılan Harun Kara intihar etti.

Yurt genelinde giderek artış gösteren intihar olaylarına Antalya'da bir yenisi eklendi. Geçen hafta kendisinden ayrılan sevgilisini görüntülü arayarak intihar eden Mustafa Gökçe'nin ardından bir görüntülü arama intiharı daha gerçekleşti. Olay, Muratpaşa İlçesi Güzelbağ Mahallesi 1724 Sokak üzerindeki müstakil evde saat 03.30'da meydana geldi. 

İFTİRADAN CEZAEVİNE GİRDİ İDDİASI

İddiaya göre bir iftiradan dolayı bir süredir cezaevinde bulunan Harun Kara, geçtiğimiz günlerde denetimli serbestlikle tahliye edildi. Akşam saatlerinde evde bir süre alkol alan Kara, bir arkadaşını cep telefonundan görüntülü arayarak ölmek istediğini söyledi.

AİLESİNE HABER VERİLDİ

Olaydan haberdar edilen Kara'nın kardeşi E.K. eve gelerek ağabeyini kontrol etmek istedi. İçeri giren E.K. ağabeyini ipte asılı halde buldu. E.K.'nın ihbarı üzerine eve sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlileri Kara'nın yaşamını yitirdiğini belirledi. 

İNCELEME BAŞLATILDI

Harun Kara'nın ölümüyle ilgili inceleme başlatan polis, kardeşlerinin ifadelerine başvurdu. Herhangi bir sorunu bulunmadığını belirten kardeşleri intihara anlam veremediklerini söyledi.

KÖPEKLERİME KUŞLARIMA SAHİP ÇIKIN

Harun Kara'nın, intiharından önce saat 02.00'de sosyal paylaşım sitesi facebook'taki hesabından 'Köpeklerime ve kuşlarıma sahip olun' mesakı yazarak paylaştığı görüldü.

 

Polisin incelemesinin ardından Kara'nın cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderildi.

BİR HAFTA İÇERİSİNDE 2. GÖRÜNTÜLÜ İNTİHAR

İlgili Haberler