ANTALYA VE TEKİRDAĞ YAĞMURA TESLİM

ANTALYA VE TEKİRDAĞ YAĞMURA TESLİM

Sağanak yağış Tekirdağ ve Antalya'da hayatı olumsuz etkiledi...Sağanak yağış Tekirdağ’ı felç etti

Tekirdağ'ın Malkara ve Çorlu ilçelerinde etkili olan şiddetli sağanak yağış yaşamı felç etti. Sokaklar biriken yağmur sularıyla dolarken, çok sayıda maddi hasarlı kaza meydana geldi. 

 

Malkara'da etkili olan sağanak yağmurda yollar göle dönerken, ilçe merkezinde bazı yerlerde yol çökmeleri yaşandı. Araçlar çöken yolların içine düşerken, aşırı yağıştan dolayı araçlar güçlükle ilerledi. Yağmura hazırlıksız yakalananlar, saçak altınlarına ve kapalı alanlara sığındı. Sağanak yağmur nedeniyle ilçeye 1 saat süreyle elektrik verilemedi.

Sağanak yağmur Çorlu İlçesi'nde de etkili oldu. Yağış nedeniyle bazı caddeler ve sokaklar göle döndü. Çorlu lisesi önünde yoğun su birikintisi nedeniyle araçlar geçmekte zorlandı. Yolda kalan araçları çekiciler kurtardı. Su birikintileri ise iş makinelerinin yardımıyla tahliye edildi.

ANTALYA YAĞMURA TESLİM

Antalya'da öğleden sonra başlayan yağmur, tatilcilere zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar, plaj şemsiyeleriyle yağmurdan korunmaya çalıştı. 

Antalya merkez ve bazı ilçelerinde etkili olan yağmur, saat 15.00 sıralarında başladı. Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nün dün yaptığı uyarıya rağmen yağışa hazırlıksız yakalananlar zor durumda kaldı. Yağmura yakalananlar ıslanmamak için otobüs durakları ile işyerlerine sığınmaya çalıştı. Yağmura rağmen denizden çıkmayan bazı turistler yüzmenin tadını çıkardı. Şort ve terliklerle yağmura yakalananlar, cadde ve sokaklardaki su birikintilerinde yürümekte güçlük çekti. 

Şiddetli yağmur trafiği de olumsuz etkiledi. Özellikle kent merkezindeki ana arterlerde ve yollarda yağmur nedeniyle trafik durma noktasına geldi. Yağmur, sürücülere de zor anlar yaşattı.

Kaynak:Haber Kaynağı