Antakya Ali İsmail için ayakta! (dakika dakika)

Antakya Ali İsmail için ayakta! (dakika dakika)

Eskişehir’den yola çıkan Ali İsmail’in cenazesi, ailesi ve arkadaşları, bugün sabah saatlerinde Antakya’ya vardı. Ali İsmail’in cenazesi memleketi Antakya Ekinci’de halk tarafından karşılandı ve on binlerce kişi Ali İsmail’i uğurladu. Ali İsmail’in katled






















02.06 Bu fotoğraf, az önce Antakya'dan geldi
 

22.33
 Çatışma devam ediyor. İbrahim Koçak’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

22.22 Antakya’da yaralılar var. Polisin attığı gaz fişeği Halkevi üyesi İbrahim Koçak’a isabet etti. Hastaneye götürülen Koçak, kafa travması geçiriyor. Bunun dışında çeşitli yerlerinden ciddi bir biçimde yaralanan 5 kişi hastaneye götürüldü.

22.00 Polis gaz bombası yağdırıyor. Halk bir yandan “Sık bakalım…” diye slogan atıyor bir yandan da gaz bombalarını polislere iade ediyor.

21.50 Polis, jandarmayla beraber Antakyalılara tazyikli su ve gaz bombalarıyla saldırıyor. Polis saldırısı ara sokaklara da girmiş durumda.
Gömülü resim için kalıcı bağlantı


21.44 Polis müdahalesi başladı. Halka tazyikli su sıkılıyor. Antakyalılar Armutlu Mahallesi’nde barikatlarını kuruyor.
Gömülü resim için kalıcı bağlantı

21.31 Kapalı spor salonu önünde polis barikatı ve TOMA var.

21.20 Antakya Armutlu Mahallesi’nde binlerce kişi Abdullah Cömert’in katledildiği yerde toplandı. Buradan Uğur Mumcu’ya yürüyen eylemciler Uğur Mumcu Meydanı’ndaki kalabalıkla buluştu. Meydanda toplanan 10 bini aşkın kitle yasaklı Saray Caddesi’ne yürüyüşe geçti.
Gömülü resim için kalıcı bağlantı