Anne Babayı Şehit Haberi Hastahanelik Etti

Anne Babayı Şehit Haberi Hastahanelik Etti

Oğullarının şehit düştüğünün haberini alan anne ve baba hastaneye kaldırıldı

Acı haberle yıkıldılar!
Oğullarının şehit düştüğünün haberini alan anne ve baba hastaneye kaldırıldı
Ayhan KULA ILGIN KONYA 
 
 
 
  Şırnak'ın Cizre İlçesi'nde kullandığı aracın şarampole yuvarlanması sonucu şehit olan 28 yaşındaki polis memuru Ali Bektaş'ın, acı haberi memleketi Konya'nın Ilgın ilçesindeki ailesine ulaştı. 
 
Oğullarının şehit olduğunu haberini alan anne Hatice Bektaş ve aynı adı taşıyan baba Ali Bektaş, sinir krizi geçirmesi sonucu hastaneye kaldırıldı.
 
Şırnak Cizre Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Grup Amirliği'nde görevli polis memurlarını taşıyan otomobil, Cizre-Nusaybin karayolunun 10'uncu kilometresinde şarampole yuvarlandı. 3 polisin yaralandığı kazada Ali Bektaş, olay yerinde hayatını kaybetti. 
 
7 yıllık polis memuru şehit Bektaş'ın acı haberi memleketi Konya'nın Ilgın İlçesi Uçarı Mahallesi'nde oturan babası Ali Bektaş ve annesi Hatice Bektaş'a, Ilgın Emniyet Müdürü Ömer Çam tarafından 112 Sağlık görevlileri eşliğinde verildi. Polisin kapı zilini çalması üzerine pencereden bakan baba Ali Bektaş, aşağı çağırıldı. Evin önünde polis ve sağlık görevlileri gören anne Hatice Bektaş ise oğlunun şehit olduğunu anlayıp sinir krizi geçirdi. Durumu fark eden sağlık görevlileri eve girip müdahale etti. Sinir krizi geçiren anne ve baba, ambulansla Ilgın Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 
 
3 kardeş olan ve Bektaş ailesinin ikinci çocuğu olan Ali Bektaş'ın ilk olarak Afyonkarahisar'da görev yaptıktan sonra Şırnak'a tayin olduğu öğrenildi. Şehidin cenazesini yarın memleketi Ilgın da son yolculuğuna uğurlanması bekleniyor.