ANKARA'YI SAĞANAK VURDU GÖKÇEK YİNE KAYIP

ANKARA'YI SAĞANAK VURDU GÖKÇEK YİNE KAYIP

Sağanak vurdu Ankara'yı yine göle çevirdi., Gökçek kayıp

Başkentte mesai saati bitimine denk gelen sağanak, Ankaralıları zor durumda bıraktı. Akşam saatlerinde başlayan sağanak nedeniyle işten çıkıp evlerine dönmeye çalışan vatandaşlar zor anlar yaşadı. Jandarma Kavşağı’nda bulunan alt geçit su altında kaldığı için bölgede güvenlik önlemi alındı. Sürücüler alternatif güzergahlara yönlendirilirken, Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri de alt geçitteki suyu boşaltmak için çalışma başlattı.

Batıkent’de bazı evlerin giriş katlarını su bastı. Etimesgut’un Süvari ve Piyade mahallelerinde de çok sayıda evin giriş ve bodrum katları suyla doldu. Vatandaşlar, suyun boşaltılması için belediye ekiplerinden yardım istedi. Trafiği olumsuz etkileyen sağanak maddi hasarlı kazalara da neden oldu.

CHP'Lİ VEKİL GÖKÇEK'E TEPKİ GÖSTERDİ

CHP Denizli Milletvekili Adnan Keskin yaşanan su baskınlarına ilişkin açıklamasında Gökçek'in "Ankara'ya deniz getireceğim" sözünü anımsatarak tepki göstermişti. Keskin'in “Gökçek yerel seçimlerden önce sözünü verdiği denizi Ankara’ya getirmiş oldu. Böylesine başarılı bir belediye başkanı dünyanın hiçbir yerleşim alanında çıkmamıştır. Seçimden 2 ay kadar çok kısa bir süre içerisinde Ankara’ya deniz sözünü yerine getirdiği için kendisini tebrik ediyorum ve başarılarının sürekli olmasını diliyorum. Ankara’yı göle çeviren hatta metroda bile şemsiye açtıran bu felaket Melih Gökçek’in başarısının sonucudur. Hiçbir Belediye Başkanı’nın hayata geçiremediği böylesine bir başarıya imza attı. Kendisinin bir de demir kafes projesi vardı ki o da büyük bir başarıdır. Yüzü kızarmadan Ankara halkının vermiş olduğu vergileri maalesef sokağa atıyor. Bu da Melih Gökçek’in siciline bir başarı olarak geçmelidir.” sözleriyle tepki gösterdiği  İ. Melih Gökçek İzmir'de yaşanan su baskını sonrası twitter hesabından şu tweeti paylaşmıştı;

gok.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı