Ankara'da yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 3 ölü çok sayıda yaralı

Ankara'da yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 3 ölü çok sayıda yaralı

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde yolcu otobüsü TIR'a arkadan çarptı.

Ankara’nın Gölbaşı İlçesi’nde yolcu otobüsünün TIR’a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı.

Kaza, bugün saat 07.00 sıralarında Gölbaşı’nın Konya yolu Vilayetler Evi Kavşağı’nda meydana geldi. Mardin’den Ankara’ya giden 73 DZ 935 plakalı yolcu otobüsü, kırmızı ışıkta 73 FE 333 plakalı mısır yüklü TIR’a arkadan çarptı. Feci kaza ardından olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edildi.

OTOBÜS ŞOFÖRÜ DE CAN VERDİ


Kazada otobüs şoförü ile birlikte 3 kişi öldü, çok sayıda kişi de yaralandı. Yaralı yolcular ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Kazada feci biçimde can veren otobüs şoförünün cesedi ise sıkıştığı yerden itfaiye ekipleri tarafından çıkartıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

CAN VERENLERİN KİMLİKLERİ BELLİ OLDU


Mısır yüklü TIR'a arkadan çarpan otobüste hayatını kaybedenlerin şoför Bilal Yeşilmen, muavin Veysel Yeşilmen ve yolcu Mehmet Şirin İnci olduğu tespit edildi. Ayrıca otobüste bulunan 30'un üzerinde yolcunun da yaralandığı belirlendi. Bu arada TIR sürücü Metin Kantik ise kazadan yara almadan kurtuldu. Kazadan hafif şekilde yaralanan yolculardan Yusuf Selçuk, otobüsün dolu bir şekilde ilerlediğini söyleyerek, " O saatte uyuyordum. Yolda mola verdik. Otobüstekilerin çoğu yaralı" diye konuştu.

 

İlgili Haberler