ANKARA'DA FECİ KAZA ; 4 ÖLÜ 2 YARALI

ANKARA'DA FECİ KAZA ; 4 ÖLÜ 2 YARALI

Kazada, otomobilde bulunan sürücü Murat Aktaş, çocukları Ayfer, Münire ve Celalettin Aktaş hayatını kaybederken, Celalettin Mert Aktaş (1) ile İhsan Selman Aktaş (3) ise yaralandı.

ANKARA’daki yakınlarının cenazelerinden dönenleri taşıyan otomobil, aynı yöne giden TIR’a arkadan çarptı. Kazada, 4 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

TIR'A ARKADAN ÇARPTI

Kaza, Kırşehir-Kırıkkale yolu üzerinde saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Ankara'daki bir yakınının cenazesinden dönen Murat Aktaş'ın (30) kullandığı 06 DA 5096 plakalı otomobil, Akpınar ilçesi Sofrazlı Köyü yakınlarında, aynı yöne giden Duran Toraman yönetimindeki 06 FR 6025 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Kazada, otomobilde bulunan sürücü Murat Aktaş, çocukları Ayfer, Münire ve Celalettin Aktaş hayatını kaybederken, Celalettin Mert Aktaş (1) ile İhsan Selman Aktaş (3) ise yaralandı.

TIR SÜRÜCÜSÜ GÖZALTINDA

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar, buradaki tedavilerinden sonra, Ankara GATA Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza sonrası hayatını kaybedenlerin cenazeleri, AFAD ekibi tarafından araçtan çıkarılarak, Ahi Evran Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. TIR sürücüsü Duran Toraman gözaltına alınırken, jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

 

Kaynak:Haber Kaynağı