ANKARA'DA FECİ KAZA 2 ÖLÜ 4 YARALI

ANKARA'DA FECİ KAZA 2 ÖLÜ 4 YARALI

ANKARA'nın Keçiören ilçesinde köprü üzerinde bariyerlere çarpıp yan yatan otomobile arkadan gelen başka bir araç çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.Kaza, Keçiören ilçesi Fatih Köprüsü üzerinde akşams saatlerinde meydana...

ANKARA'nın Keçiören ilçesinde köprü üzerinde bariyerlere çarpıp yan yatan otomobile arkadan gelen başka bir araç çarptı. Kazada 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.

DEVRİLEN ARACA BAŞKA ARAÇ ÇARPTI

Kaza, Keçiören ilçesi Fatih Köprüsü üzerinde akşams saatlerinde meydana geldi. Ali Sönmez'in kullandığı 06 FSV 17 plakalı araç, kar yağışı nedeniyle kayganlaşan zeminde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle bariyerlere çarparak yan yattı. Bu sırada arkasından seyreden Murat Işık idaresindeki 06 DB 9130 plakalı araç da duramayarak yan yatan otomobile çarptı. Kazada otomobil sürücüsü Ali Sönmez ve yanında bulunan emekli başkomiser olduğu öğrenilen Ayhan Ülger olay yerinde öldü. Aynı araçta bulunan Tahir Saraç, Hüseyin Aydın ile diğer araçta bulunan Türkan Çoban ve sürücü Murat Işık ise yaralandı. Tedaviye alınan yaralılardan sürücü Murat Işık'ın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

ÖLEN KİŞİNİN AMCASI OLDUĞUNU TESADÜFEN ÖĞRENDİ

Kazanın olduğu Fatih Köprüsünden geçerken tesadüfen kazayı gören bir dolmuş şoförü, aracı bir yakınının arabasına benzeterek olay yerine geldi. Aracın plakasına bakarak yol kenarında duran cesetlere yönelen adam, sağlık ekipleri yardımıyla cesetlere baktı. Dolmuş şoförü, ölen kişinin amcası olduğunu görünce sinir krizi geçirdi.

Kazada hayatını kaybeden 2 kişinin cenazesi savcının incelemesinin ardından morga kaldırıldı. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak:Haber Kaynağı