ANKARA'DA CAN PAZARI YAŞANIRKEN ERDOĞAN NEREDEYDİ

ANKARA'DA CAN PAZARI YAŞANIRKEN ERDOĞAN NEREDEYDİ

Ankara'da 3. kez düzenlenen ve tam 34 vatandaşın hayatını kaybettiği 150'ye yakın vatandaşın ise yaralandığı kanlı saldırı sırasında Erdoğan bakın nereye gitmiş ?

Ankara'nın göbeği Kızılay'da Başbakanlığa sadece bir kaç yüz metre uzaklıkta, TBMM'den sadece 1 durak önce gerçekleştirilen ve 6 ayda 3. kez düzenlenen saldırının ardından ülkenin yüreğine yine ateş düştü.Solhaber'e göre  vatandaşlar can derdiyken Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kalp krizi geçiren ve Padişah Köşkünde nişan erteleten krizin geçmiş olsun ziyaretine gitti. İşte ayrıntılar.

BÜYÜK GÜVENLİK ÖNLEMLERİYLE

Türkiye, Ankara'da yaşanan patlamayı konuşurken, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, damat adayı Selçuk Bayraktar'ın babası Özdemir Bayraktar'ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti. Önceki gün Huber köşkünde gerçekleştirilecek Sümeyye Erdoğan ve Selçuk Bayraktar nişan töreni öncesi damadın babası aniden kalp rahatsızlığı geçirmiş ancak olayın perde arkası konusunda ayrıntılı bilgi verilmemişti.

ÖNCEKİ GECE 4 SAAT HASTANEDEYDİ

O sıralarda Cumhurbaşkanı Erdoğan ve ailesi köşkte gerçekleştirilecek nişan hazırlıklarını bırakarak müstakbel damadın babasını ziyaret için hastaye koşturmuşlardı. Sol habere göre dün gece 4 saat dünürünün başında bekleyen Erdoğan'ın bu ziyareti Sosyal medyada  sert bir şekilde eleştirildi

DÜNÜR ZİYARETİNDEYDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan müstakbel dünürü Özdemir Bayraktar'ı ziyaret etti. Haliç Kongre Merkezi'ndeki programın ardından burada bir süre kalan Erdoğan, 21.40 sıralarında Mehmet Akif Ersoy Hastanesi'ne gitti.

3. PATLAMANIN ARDINDAN "VATANDAŞLARIMIZ ENDİŞE ETMESİN" DEDİ

56e44384c03c0e36a0030c32.jpg

Patlamadan saatler sonra konuya ilişkin  bir açıklama yayınlayan Erdoğan özetle şunları söyledi.

Vatandaşlarımız endişe etmesin, devletimizin tüm kurumlarının milletimizle işbirliği içinde yürüttüğü terörle mücadele mutlaka başarıyla neticelenecek, terör dize getirilecektir. 

218684.jpg

Ankara-Kızılay'daki terör saldırısında kaybettiğimiz vatandaşlarımıza bir kez daha Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor; acılarını paylaşıyor, yaralılarımıza Allah'tan acil şifalar temenni ediyorum." 

Kaynak:Haber Kaynağı