ANKARA'DA BELEDİYE OTOBÜSÜ DEHŞETİ

ANKARA'DA BELEDİYE OTOBÜSÜ DEHŞETİ

Birol Şimşek olay yerinde feci şekilde can verdi. Oğlu ise kazayı yara almadan atlattı.

 

Olay, öğle saatlerinde Keçiören Kalan Sokak Nuh Eskiyapan İlköğretim Okulu önünde gerçekleşti. Sürücüsü öğrenilemeyen belediye otobüsüyle Altınpark’a sinemaya giden ilköğretim öğrencileri okul önünde araçtan indi. Harekete geçen belediye aracı birden hızlandı. Kontrolden çıkan araç önce park halindeki otomobile çarptı.

OTOBÜSÜN ALTINDA METRELERCE SÜRÜKLENDİ

Hızını alamayan belediye aracı daha sonra oğlunu okula getirdiği öne sürülen Birol Şimşek (49) ile Müşerref Akıcı isimli yayaya çarptı. Müşerref Akıcı çarpmanın etkisiyle kaldırıma savrulurken, Birol Otobüsünü durduramayan şoför, bir süre daha yol aldıktan sonra oğlunu okula getirdiği öne sürülen Birol Şimşek’i (49) otobüs altına alarak 30 metre sürükledikten sonra durabildi. Şimşek, çarpmanın etkisiyle feci şekilde can verdi. Oğlu ise kazayı yara almadan atlattı. 

-2115879084.jpeg

EŞİ SİNİR KRİZLERİ GEÇİRDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan bayan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Çevre güvenliği alan polis, özellikle öğrencileri buradan uzak tutmaya çalıştı. Ölen şahsın eşi gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren kadına ambulansta müdahale edildi. Kazada hayatını kaybeden şahsın cenazesi morga kaldırıldı.

1082928140.jpeg

ÖĞRENCİLERİ GEZİDEN GETİRDİ

Görgü tanıkları belediye aracının öğrencileri geziden getirdiğini ve öğrencileri indirdikten sonra kazanın yaşandığını belirtti. Çocuklarının otobüste olduğunu belirten anne, otobüsün bir anda hızlandığını dile getirdi. Başka bir görgü tanığı da otobüsün dar sokakta çok hızlı gittiğini ifade etti. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı