ANKARA'DA 3 YOLCU OTOBÜSÜNE POMPALI TÜFEKLE SALDIRI

ANKARA'DA 3 YOLCU OTOBÜSÜNE POMPALI TÜFEKLE SALDIRI

Ankara AŞTİ'den hareket eden 3 yolcu otobüsüne bir kişi pompalı tüfekle ateş açtı. Olayda 7 kişi yaralanırken, şüpheli polis ekipleriyle girdiği çatışmanın ardından yakalandı. Şüphelinin arabasında, 3 pombalı tüfek olduğu belirtildi.

Ankara'da akşam saatlerinde AŞTİ Otogarı'ndan hareket eden 3 yolcu otobüsüne, otoban üzerinde ateş açıldı. Saldırıda 7 kişi yaralanırken, bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaçmaya çalışan şüpheli, polis ekipleriyle girdiği çatışmada yakalanarak gözaltına alındı. Çok sayıda suçtan kaydı bulunan şüphelinin aracında 3 pompalı tüfek bulunduğu belirtildi. 

[Haber görseli]

Olaya ilişkin açıklama yapan Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar, "Olay terör saldırısı değil. Çok sayıda suçtan sabıkası olan bir kişi, 3 yolcu otobüsüne ateş açtı. Bunun sonucunda 7 kişi yaraladı. Şahıs, polisle girdiği çatışma sonrası yakalandı. Aracında 3 adet pompalı tüfek bulundu" dedi.

VALİLİK: OLAY TERÖR SALDIRISI DEĞİL
 Valilik açıklamasında saldırıyı gerçekleştiren kişinin yakalandığını ve saldırganın 24 suçtan sabıkası olduğunu belirtti.

Kaynak:Haber Kaynağı