ANKARA ÇÖPLÜĞÜNDEN SEÇİM SKANDALI ÇIKTI

ANKARA ÇÖPLÜĞÜNDEN SEÇİM SKANDALI ÇIKTI

Sosyal medyada ardı ardına yayınlanan çöplük fotoğraflarında kullanılmış oylar, mühürler ve ıslak imzalı tutanak fotoğrafları yer aldı.

GECE YARISI SEÇİM SKANDALI

CHP'nin Ankara İtirazı İl Seçim kurulunda red edilmesinin ardından YSK'ya seçimin iptalini isteyecekleri açıklaması gündeme bomba gibi düşmüştü ki Ankara Seyran çöplüğünden gelen bir haber geceye bomba gibi düştü. Sosyal medyada CHP Kurumsal hesaplarından ardı ardına yayınlanan çöplük fotoğraflarında kullanılmıiş oylar, mühürler ve ıslak imzalı tutanak fotoğrafları yer aldı.

MANSUR YAVAŞ'TAN SEÇİMİN İPTALİ AÇIKLAMASI

CHP'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mahsur Yavaş, Ankara'da İl Seçim Kurulu'na yaptıkları oyların yeniden sayılması talebinin reddedildiğini ve partisinin bu gelişme üzerine Pazar günü Ankara'da Büyükşehir Belediye Seçiminin iptal edilmesi için başvuruda bulunacaklarını söyledi.

SEÇİMİN İPTALİNİ İSTEYECEĞİZ

Yavaş Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, "Sevgili Ankaralılar Pazar günü Yüksek Seçim Kurulu'na "tam kanunsuzluk" nedeniyle Ankara BŞB seçiminin iptali için başvuruyoruz. Oyların yeniden sayılması ümidiyle bugüne kadar bekledik. Talebimiz reddedilince SEÇİMİN İPTALİ başvurusu yapmaktan başka çaremiz kalmamıştır." ifadelerini kullandı.



1-003.jpg

VATANDAŞLAR TOPLANMAYA BAŞLADI

Ankara Seyranbağları çöplüğünde oy pusulaları,mühürler, ıslak imzalı tutanaklara bulunduğuna dair sosyal medyada fotoğraflar paylaşılmaya başlayınca vatandaşlar arasında bütük yankı uyandırdı. Son dakikalarda Twitter adlı sosyalmedya sitesine düşen fotoğraflarda vatandaşların Seyranbağlarında toplanmaya başladığı bilgileri geldi.. İşte ilk görüntülerden bazıları.

bka3zwociaarthj.jpg

bkafwauiqaa3e_j.jpg

bkafwauiqaa3e_j.jpg

2-002.jpg

3-001.jpg

4-001.jpg

5-001.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı