ANİME TUTKUNLARINA MÜJDE: DEATH NOTE SİNEMA UYARLAMASI GELİYOR

ANİME TUTKUNLARINA MÜJDE: DEATH NOTE SİNEMA UYARLAMASI GELİYOR

En tanınmış anime ve mangalardan biri olan Death Note serisi sinemaya uyarlanıyor. Daha önce Japon yapımı 3 filmle izleyici karşısına çıkmıştı. Büyük bir hayran kitlesine sahip olan anime şimdi de Hollywood uyarlamasıyla geliyor.

İlk olarak 2003 ile 2006 yılları arasında 13 ciltlik bir manga olarak ortaya çıkan Death Note, 2006 – 2007 yılları arasında 37 bölümlük bir anime olarak yayınlandı. Anime tutkunlarının yakından tanıdığı Death Note serisi daha önce Japon yapımı; Death Note (2006), Death Note: The Last Name (2006) ve L: Change the World (2008) isimli 3 filme kavuşmuştu. 

ADAM WİNGARD DEATH NOTE FİLMİNİ YÖNETECEK

Anime gönüllüleri tarafından bir gün Hollywood’da uyarlanacağı biliniyordu. Death Note nihayet beyaz perde uyarlamasıyla geliyor. Animenin sinema uyarlamasında kamera arkasına Katliam Gecesi ve The Guest filmlerini yöneten Adam Wingard yer alacak.

YAGAMİ LİGHT KARAKTERİNİ NAT WOLFF CANLANDIRACAK

Death Note’un en sevilen karakterlerinden olan Yagami Light (Kira)’ı en son Kağıttan Kentler (Paper Towns) filminde başrol oynayan Nat Wolff canlandıracak. Misa Amane karakterini  The Leftovers dizisinde yer alan Margaret Qualley canlandıracak. L’i ise canlandıracak isim henüz belirlenmiş değil.

 

sinemajor

Kaynak:Haber Kaynağı