ANA HABER BÜLTENİNİ ASKERİ KIYAFETLE SUNDU

ANA HABER BÜLTENİNİ ASKERİ KIYAFETLE SUNDU

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yerel yayın yapan bir televizyon kanalının spikeri, yaşanan terör saldırılarında güvenlik güçlerine destek vermek için haber bültenini giydiği asker kıyafeti ile sundu.İnegöl'de yayın yapan Süper Kanaltv'nin...

Bursa'nın İnegöl ilçesinde yerel yayın yapan bir televizyon kanalının spikeri, yaşanan terör saldırılarında güvenlik güçlerine destek vermek için haber bültenini giydiği asker kıyafeti ile sundu.

İnegöl'de yayın yapan Süper Kanaltv'nin spikeri Seyfettin Aras, son günlerde tırmanan terör olaylarını protesto etmek, güvenlik güçlerine de destek olmak amacıyla ana haber bültenini, giydiği asker kıyafetleriyle sundu. Amaçlarının teröre karşı mücadele eden askerlere manevi destek vermek olduğunu söyleyen Seyfettin Aras, "Ulus olarak yas içersindeyiz. Tüm Türkiye'de olduğu gibi bizlerde yaşanan son olaylardan dolayı acı çekiyoruz. Bizler belki bedenen o insanlarla birlikte olamasak ta en azından kalplerimiz o insanlarla bir olsun. PKK terör örgütünü lanetlemek için haberleri böyle sunma kararı aldık" dedi.

Bu arada yerel televizyon kanalının spikeri Seyfettin Aras, geçtiğimiz şubat ayında ilçelerinde elektriklerin 3 gün boyunca kesik olmasını, haber bülteninin lüks lambası ile sunarak protesto etmişti.

FOTOĞRAFLI

Kaynak:Haber Kaynağı