Amerikan Tv kanalından 'Rıza Sarraf tahliye edildi 'haberi

Amerikan Tv kanalından 'Rıza Sarraf tahliye edildi 'haberi

AKP'ye yakın medyanın cezaevinde bıçaklı saldırıya uğradığını iddia ettiği Rıza Sarraf'ın tahliye edildiği ve özel gözetim altında tutulduğu bir yerde savcılara bilgi verdiği ABD'nin önemli TV kanalı NBC tarafından haberleştirildi.

ABD'de Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı ile birlikte yargılanan İran asıllı Türk İşadamı Rıza Sarraf hakkında iddilar bitmek bilmiyor. 2 hafta kendisinden Türk avukatının haber alamadığı Sarraf'ın akibeti hakkında, Türkiye'nin ABD'ye 2 nota birden verdiği açıklanmıştı.

AKP'ye yakın medya dün gece Sarrarf'ın ABD derin devleti tarafından ölümle tehdit algısı yaratarak itirafçılığa zorladığı haberleri yapılırken, ABD'nin en büyük Tv kanallarından olan NBC'de paralel bir habere imza atarak, Sarraf'ın özel bir yerde savcılara bilgi verdiğini ileri sürdü.

TAHLİYE EDİLDİ

NBC televizyonu, cezaevinden tahliye edildiği konuşulan Rıza Sarraf’ın savcılarla işbirliğine gittiğini ileri sürdü.

NBC kanalı Sarraf soruşturmasına yakın kişilere dayandırdığı haberinde Sarraf'ın cezaevinden çıktığını, gözetim altıda tutulduğunu ve savcılarla işbirliği yaptığını ileri sürdü.

EURONEWS AKTARDI

Euronews'in aktardığı habere göre, Sarraf’ın cezaevinden tahliye edildiğini ve savcılarla işbirliği yaptığını yazan NBC, söz konusu gelişmenin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın tepkisine neden olacağını vurguladı.

CEZAEVİNDE BIÇAKLI SALDIRI İDDİASI

33-019.jpg

İlgili Haberler