Amerika Bu Kiliseyi Konuşuyor

Amerika Bu Kiliseyi Konuşuyor

ABD BU KİLİSEYİ KONUŞUYOR
 
Illinois eyaletindeki bir kilisenin uydudan çekilen görüntüsünün penis şeklinde olması ABD'yi ayağa kaldırdı.
Dixon kentindeki Christian Science Kilisesi'nin yeni binasının çatısını uydu görüntülerinden penise benzediğini farkeden bir Amerikalı kaydettiği fotoğrafları sosyal medyada paylaşınca kıyamet koptu. Klise inşa edilirken gözden kaçan bir detay, Amerikan basınında ve sosyal medyada büyük yankı buldu.
 
KLİSENİN SLOGANI "KALKMAK"
 
Kilisenin Google Earth’deki görüntüsünü fark eden dikkatli bir internet kullanıcısı, sosyal medyada "Mahalleme inşa edilen yeni kilisenin şekli. Müthiş" diye bir mesaj paylaştı. Kilisenin sloganının “rising up” yani “kalkmak” olması da espri konusu oldu.Olay ile ilgili yapılan espirilere ise Klisenin kendiside katıldı.Facebook sitesi hesaplarından yaptıkları açıklama şöyle.
 "Dev bir incir yaprağı geliyor". Kilisenin hem adının hemde sloganının, bu benzerliğin pek de tesadüf olmadığına dair iddialar öne sürülüyor. Bir gazetede yapılan yorumda, "Bu mimari bir tesadüf olamaz, projeye yukardan hiç mi bakılmadı" diye soruldu. Çatıya Klise tarafından gerçekten dev bir incir yaprağı eklenip eklenmeyeceği ise en büyük merak konusu.



YAPILAN YORUMLARDA BU GÖRÜNTÜ BİR TESADÜF OLAMAZ DENİLİYOR