Alper Terzioğlu Kıvırdı

Alper Terzioğlu Kıvırdı

KAMUOYU'NA DUYURU; CHP nin Reyhanli olaylarindan sonraki 12 Maddelik eylem plani adi ile paylastigim belge, Bana gmail adresimden gönderildi, Söz Konusu belgedeki 12 Maddeyi inceledigimde CHP'nin Reyhanli olayi ile ilgili Aynen bu 12 Maddeyi uyguladigini Fark ettim bu yüzden belge bana inandirici geldi..Gönderen kisi ile mail yolu ile irtibata gectim,

Belgenin orjinalini yayindan önce mutlaka gönderecegini söyledi yayin saati geldiginde programa baglandim, ancak O an'a kadar ulastirilacagi sözü verilen belge elime gecmedi ancak program da bu belgedeki 12 madde'yi aciklamis bulundum.. 4 gün önce Bu belge bana gönderildiginde hic bir blog'da yayinlanmis degildi.. Ancak belgeyi yayinlamadan önce orjinalini görmek istedigimi söyledigimde cesitli gerekceler ile yayin saatine kadar bekletildim. Yayina girmeden 25 dakika önce belgeyi 1 saat sonra yine e-mail yolu ile gönderilecegi belirtildi.. Sahsa güvendim ve belgeyi Paylastim.. 

Program bitiminden hemen sonra belgenin bir blog sitesinde yayinlandigini ögrendim hemen kontrol ettim.. Ben belgeyi paylasmadan 1 gün önce bu blog sitesine yüklendigini tespit ettim.. Belge bana 4 Gün önce gönderildiginde internetten taratmis herhangi bir site veya blog'da olup olmadigini kontrol etmistim ve hic bir site veya blog'ta bulunmuyordu bu sebeple belge inandirici gelmisti..

Sonuc olarak ortada bir aldatilma ve kullanilma durumu var.. burada yapilan herseyden önce sahsima ve güvenilirligime ve itibarimada zarar verme durumu söz konusudur.. Belgeyi Mail adresime gönderen Mail adresi Savciliga verilecektir.. Bu sebep ile CHP ile ilgili bu belgenin orjinalina ulasmadan paylasmam hata idi ancak bu yolla sahsim ve CHP Töhmet altinda birakilmistir .. En az CHP kadar sahsim da bu olay sebebi ile magdur olmustur.. 
Ne yazik ki bazi art niyetli kisiler bazen insanlarin aldatilmasina sebep olabiliyor asagida benzer olaylara maruz kalmis bir kisiden örnek verecegim..

Daha önce benzer sekilde Güvenilirligi suistimal edilmis bir örnek.. Banu Avar Zaytung haberini gerçek zannetti http://www.youtube.com/watch?v=jYy--u2-3CU 
Görüldügü gibi istemeden de olsa maalesef zaman zaman bu tür olaylar basimiza gelmektedir.. 
Dolayisi ile söz konusu belgenin Magduru olarak Cumhuriyet Halk Partisi'nden Sahsim adina üzüntümü ve Özür'ümü belirtiyorum..