ALO FATİH; SARIGÜL İÇİN GÜRSEL TEKİN'İ KULLANIYORUZ EFENDİM

ALO FATİH; SARIGÜL İÇİN GÜRSEL TEKİN'İ KULLANIYORUZ EFENDİM

.

ERDOĞAN MUSTAFA SARIGÜL ADAYLIĞIN'DAN FENA HALDE KORKMUŞ

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu ardından soruşturma dosyası ses kayıtlarından sızdırılan ve sosyal medyada artık numara verilip paylaşılan tapelerden biri daha ortaya çıktı. 7 numara verilen ve soruşturma dosyasında ki tapelere ait olduğu iddia edilen ses kaydında konu bu sefer Mustafa sarıgül ile ilgili. Eğer yayınlanan ses kayıtları montaj ya da sahte değilse bu kez Başbakan Erdoğan yine Haber Türk'ün yönetim kurulu üyesi Fatih Saraç', Mustafa Sarıgül'ü sansürlemesini istemek için arıyor.

SARIGÜL'ÜN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN GÜRSEL TEKİN TAKTİĞİ

Ses kayıtlarında Erdoğan'ın, Sarıgül'ü çok haber yapmalarını eleştirmesi ve bu durumu "Hüsamettin Özkan istiyor herhalde" demesi üzerine, Saraç savunmaya geçiyor. Bu konuyu muhtemelen Turgay Ciner  ile konuştuklarını, olayın Hüsamettin Özkan ile ilgisi bulunmadığını anlatan Saraç, haberini yapıyoruz ama önüne Gürsel Tekin'i çıkartıyoruz şeklinde yanıt veriyor. Tartışmalardan Başbakan Erdoğan'ın Fatih Saraç'ın bulduğu Gürsel Tekin formülünden de hoşlanmadığı anlaşılıyor.

İNCE TAKTİKLER

Ses kaydından anlaşıldığına göre, Başbakan Erdoğan'ın Sarıgül'ün CHP İstanbul Adayı olmasından çok rahatsız olduğu ortya çıkıyor. Israrla artık Sarıgül Haberleri yapılmamasını isteyerek. "Naparsanız yapın bitirin" talimatı veriyor.

SOSYAL MEDYA YİNE ÇALKALANDI

Son çıkan ses kaydı yayınlanır yayınlanmaz Sosyal medya da kullanıcılar birbirleri ardına mesajlar atarak ses kaydının linkini paylaşmaya başladılar. Kısa sürede yayılan linki dinleyenler yine konuya ilşkin tepkilerini yazdılar. CHP haberlerini Twitter adlı Sosyal paylaşım Sitesinde paylaşan CHP Online adlı hesabın da ses kaydı linkini paylaşıp takipçilerine duyurduğu gözlendi. İşte twitter'de paylaşılan o ses kaydı linkleri. CHP ONLİNE'nın verdiği bu linke tıklayanlar ses kaydına ulaştılar.



Nasıl elde edildiğini bilmediğimiz ses kayıtlarını etik prensiplerimiz gereği sitemizde doğrudan yayınlayamıyoruz.


Kaynak:Haber Kaynağı