Alo Fatih ile Bilal Erdoğan SES KAYDI ÇIKTI

Alo Fatih ile Bilal Erdoğan SES KAYDI ÇIKTI

Alo Fatih ile Bilal Erdoğan SES KAYDI ÇIKTI

Alo Fatih ile Bilal Erdoğan Arasında Rüşvet Konuşması 

Fatih Saraç ile Başbakan'ın oğlu Bilal Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen ses kaydında, Saraç'ın aracılığıyla TÜRGEV'e 1 milyon TL'lik rüşvet iddiası!

Haramzadeler adlı twitter hesabından aynı gün içinde 2. ses kaydı yayınlandı. Paylaşılan son ses kaydı iddialarında yine ALO FATİH var. Ancak bu seferki konuşma Başbakan Erdoğan'la değil, oğlu Bilal Erdoğan'la.

"ALO FATİH", TÜRGEV'İN HESAP NUMARASINI İSTİYOR

Kamuoyunun "ALO FATİH" olarak tanıdığı Ciner Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanvekili Fatih Saraç ile Bilal Erdoğan arasında geçtiği iddia edilen ses kaydında, Saraç, Erdoğan'dan TÜRGEV'in hesap numarasını istiyor.

BİLAL ERDOĞAN: ZEKAT MI, DİĞER TÜRLÜ MÜ?

Ses kaydına göre, Bilal Erdoğan "Zekat mı, diğer türlü mü?" diye soruyor. Saraç da "Yo yo normal, diğer türlü" diye yanıt veriyor. Erdoğan, "Tamam gönderiyorum." diyor, Saraç da "Ali K. abimiz bir yardımda bulunacak. Oldu mu canım, hadi Bilal'cim" diye yanıt veriyor.

Saraç sözlerine, "Vakıftan kiminle konuşacağız, ismini verirsen Ali Bey onunla görüşecek." diye devam ediyor. Bilal Erdoğan, Reza Zarrab'ın da görüştüğü vakfın genel müdürü Salih Koç'un adını veriyor. Bu konuşmanın ardından telefon kapanıyor.

"1 MİLYON, BUGÜN VAKFIN HESABINA GİRİYOR"

Ses kaydındaki iddialara göre Saraç, 1 gün sonra tekrar Bilal Erdoğan'ı arıyor ve "Bilal, o dün söylediğim Ali Bey'in 1 milyonu bugün vakfın hesabına giriyor." diyor.

Kaynak:Haber Kaynağı