ALO FATİH 4 PİYASADA

ALO FATİH 4 PİYASADA

.

ALO FATİH 4 PİYASAYA SÜRÜLDÜ

Twitter'de "haramzadeler" adlı hesap neredeyse her gün yeni bir ses bandı piyasaya sürüyor. Son günlerin en çok konuşulan iddiları arasında olan ve sosyal medya'da "Alo Fatih" başlığı ile 1-2-3 olarak paylaşılan ses kaydı linki yine bu defa Haber Türk Gazetesinde yer alan bir sağlık haberi ile ilgili konuşmalar içeriyor. Yine soruşturma dosyası tapesi olduğu iddiası ile yayınlanan ses kaydında, başbakan Erdoğan'a ait olduğu iddia edilen sesin, Haber Türk Yönetim Kurulu üyesi Fatih Saraç'a, söz konusu haberle ilgili serzenişte bulunduğu yer alıyor. Saraç'ın Erdoğan ile konuşması ardından, Fatih Altaylı ve bir kaç görevliyi daha arayıp, durumu düzeltmeye çalıştığı konuşmalar içerisinde geçiyor. En sonunda Saraç Başbakan'ın Baş danışmanı  Yalçın Akdoğan'ı arayıp, "haberi kasıtlı yapanların işlerine son verildi" bilgisini veriyor. Birgün. net haber sitesinin verdiği haberde, telefon konuşmasında konu edilen haberin küpürüde yer alıyor.

İŞTE İDDİALARA KONU HABERİN KÜPÜRÜ



HABERİ YAPANLAR İŞTEN KOVULUYOR

 Yayınladığı tapelerle AKP hakkındaki yolsuzluk iddialarını gündeme taşıyan Haramzadeler isimli Twitter hesabından bir ses kaydı daha yayınlandı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın olduğu iddia edilen ses kaydında Erdoğan, Habertürk'ün Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç'ı arayıp, 24 Ekim 2013 tarihinde Habertürk'ün 24. sayfasında çıkan "Bu mu sağlıkta çağ atladığı iddiasında olan Türkiye" haberinin neden yayınladığını soruyor. Fatih Saraç ise Erdoğan'a üzüntülerini iletiyor. Ardından ise Fatih Saraç, iddiaya göre, Habertürk Genel Yayın Yönetmeni Fatih Altaylı'yı arıyor ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun aranıp hastanede yaşananlardan haberdar olunmadığına ilişkin bir haber yapılmasını istiyor. Fatih Altaylı ise Müezzinoğlu'nun aranıp, sorumluluğun hastane yönetimine atılmasınına ilişkin bir haber yapılması gerektiğini söylüyor. Ardından ise bir diğer konuşma kaydında Fatih Saraç, Yalçın Akdoğan'ı arayıp editör ve haberi yapan 3 kişinin görevine son verildiğini bildiriyor.

TWİTTER YİNE SALLANDI
Alo Fatih 4 kaydı haramzadeler adlı kullanıcı hesabından duyulur duyulmaz yine ortalık ayağa kalktı. TWITTER MESAJLARINDA Kİ LİNKLERE TIKLAYINIZ






FATİH ALTAYLI'NIN KÖŞE YAZISI

Yayınlanan ses kayıtlarında ki iddiaya göre Başbakan bu konuşmayı 24 Eylülde Yapıyor. Fatih Altaylı ise Haber Türk'te ki köşesinde Bu yazıyı kaleme alıyor. Hala arşivinde olan bu yazısına Altaylı "Eleştiriye Evet Nankörlüğe Hayır" adını vermiş. Eğer bu ses kaydı gerçekse Türk Basınının geldiği nokta ibret verici bir hal almış oluyor.




Kaynak:Haber Kaynağı