ALMANYA'DA SİNEMAYA SİLAHLI SALDIRI: ÇOK SAYIDA YARALI VAR

ALMANYA'DA SİNEMAYA SİLAHLI SALDIRI: ÇOK SAYIDA YARALI VAR

Almanya’nın Heessen Eyaleti’nde Rhein Neckar alışveriş merkezindeki Kinopolis adlı cinema kompleksinde yerel saatle 15:00...

Almanya’nın Heessen Eyaleti’nde bir sinema salonuna maskeli bir kişi silahlı bir saldırı gerçekleştirdi.

ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırganın akli dengesinin yerinde olmadığı, saldırının dolayısıyla bir terör saldırısı olmadığı zannediliyor. Saldırganın üzerinde ağır silahlar olduğu söylense de gaz tabancasıyla sinema salonun içinde insanları rehin aldığı ve yaralıların çoğunun da gazdan etkilenen hafif yaralılar olduğu açıklandı.

ÇOK SAYIDA YARALI VARDI

İlk bilgilere göre, Viernheim kentinde bulunan Rhein Neckar alışveriş merkezindeki Kinopolis adlı cinema kompleksinde yerel saatle 15:00 sularında gerçekleştirilen saldırıda çok sayıda yaralı olduğu belirtiliyor.

ÜZERİNDE ÇOK SAYIDA SİLAH VAR

Üzerinde çok sayıda mermi ve silah olduğu belirtilen kişinin yakalanması için özel birlikler tarafından operasyon gerçekleştiriliyor. Saldırganın havaya ateş açtığı öğrenildi.

POLİS VURDU HABERİ YAPILDI

Henüz polis tarafından doğrulanmamakla birlikte, Bild Online saldırganın polis tarafından dört kurşunla vurularak öldürüldüğünü belirtti.

20-50 ARASI YARALI VAR

Basına yansıyan ilk bilgilere göre 20 ile 50 arasında yaralı olduğu bilindiriliyor. Ancak yaralıların silahla mı yoksa polisin attığı göz yaşartıcı bomba nedeniyle mi yaralandığı henüz netlik kazanmadı. Rehineler kurtarıldı ve operasyon sona erdi.

  

Kaynak:Haber Kaynağı