Alışveriş merkezinde ölüme atladı

Alışveriş merkezinde ölüme atladı

DENİZLİ’de 19 yaşındaki Ayşe Aktaş, iddiaya göre, nişanlısından ayrıldığı için girdiği bunalım sonucu dört katlı bir alışveriş merkezinin terasından atlayarak, intihar etti.

 Genç kızın atlama anı kameralar tarafından görüntülenirken, alışveriş merkezindeki çok sayıda kişi uzun süre olayın şokunu atlatamadı.

Bugün saat 11.30 sıralarında Yenişehir Mahallesi’ndeki, Teraspark AVM’ye gelen Ayşe Aktaş, binanın dördüncü katındaki terasın korkuluklarına tırmandı. Alışveriş merkezindeki diğer müşterilerin durumu bildirdiği güvenlik görevlileri, polis çağırdı. Olay yerine gelen polis ekipleri, bir süre önce nişanlısından ayrıldığı öğrenilen genç kızı, korkuluklardan inmeye ikna etmeye çalıştı. Polisin yaklaşık, yarım saatlik ikna çabası sonuçsuz kaldı. Bu sırada itfaiye ve 112 Acil servis ekibi de olay yerinde hazır bekletildi. Genç kızın bulunduğu yerin altına itfaiye ekipleri hava yastığı açmak istedi. Ancak Aktaş, korkuluklar üzerinde yürüyerek, yerini değiştirip diğer bölüme geçti. Ardından da korkuluklardan sarkan Aktaş, yaklaşık 20 metre yükseklikten alışveriş merkezini dolduran müşterilerin gözü önünde kendini boşluğa bıraktı.

Onlarca insanın çığlıkları arasında alışveriş merkezinin orta bölümündeki beton zemine düşen Ayşe Aktaş, ağır yaralandı. İlk müdahalesi olay yerinde yapılan Aktaş, ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorların müdahalesine rağmen Aktaş, kurtarılamadı.

Alışveriş merkezindeki müşteriler ve çalışanlar uzun süre olayın şokunu üzerinden atamazken, bazıları gözyaşlarına boğuldu. Polis, genç kızın intiharı ile ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak:Haber Kaynağı