KREDİ TAKSİTİNİ ÖDEYEMEDİ İNTİHAR ETTİ

KREDİ TAKSİTİNİ ÖDEYEMEDİ İNTİHAR ETTİ

- İZMİR'in Aliağa İlçesi'nde, bir bankaya kredi borcu taksitini ödeyemediği için...

- İZMİR'in Aliağa İlçesi'nde, bir bankaya kredi borcu taksitini ödeyemediği için bunalım girdiği belirtilen 36 yaşındaki Volkan Şahin, yakınlarına telefondan mesaj atıp helallik istedikten sonra tarım ilacı içerek intihar etti.


Belediyede şoför olarak çalışan evli ve bir çocuk babası Volkan Şahin, bir süre önce bir bankadan 30 bin liralık kredi çekti. Üç taksiti yatırmasına karşılık sonrasında gelen iki taksiti ödeyemediği belirtilen Şahin, gelen ihbar mektubu sonrası bunalıma girdi. Şahin, dün (salı) akşam saatlerinde Helvacı Mahallesi'ndeki evlerinin önündeki 35 MBM 80 plakalı traktöre bindi. Birkaç kilometre mesafedeki tarlalarına giden Şahin, eşi Dilek Şahin'e "Hepiniz hakkınızı helal edin, kızıma iyi bakın" yazılı cep telefonu mesajını attı.


Mesajı gören Şahin, hemen aradığı eşine ulaşamadı. Dilek Şahin, eşine kayınpederi Seyfi Şahin'in ödenemeyen taksitleri yatırdığı mesajını attı. Ardından, aldığı mesaj ile ilgili yakınlarına haber verdi. Yakınlarınca aranan Volkan Şahin, bir süre sonra gittiği tarlasında traktör üzerinde hareketsiz bulundu. İhbar üzerine gelen acil yardım ekiplerinin kontrolünde Şahin'in olay yerinde öldüğü belirlendi.


Tarım ilacı içtiği belirlenen Volkan Şahin'in cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


FOTOĞRAF

Kaynak:Haber Kaynağı