Ali Şen Fenerbahçe Taraftarını Çıldırttı

Ali Şen Fenerbahçe Taraftarını Çıldırttı

Bu akşam TRT Spor da programa katılan Fenerbahçe eski başkanı Ali ŞEN Fenerbahce taraftarlarını çıldırtacak sözler söyledi.

Bu akşam TRT deki programda Ali ŞEN Türk Spor Kamuoyunu şaşırtacak ifadeler kullandı, FENERBAHÇE taraftarını çıldırttı..

AZİZ YILDIRIM'I YERDİ KENDİNİ ÖVDÜ

"Yargıtay kararı bozsa bile Aziz Yıldırım aday olmasın. Taraftarla bağı koptu ve tepkisi var. Türkiye'de taraftarların protesto etmediği, istifaya çağırmadığı tek başkan ben oldum. Galatasaray'da da oldu, Beşiktaş'ta da oldu. Süleyman Seba'ya bile istifa tezahuratı yapıldı. Fenerbahçe'de de her başkana yapıldı. Faruk Ilgaz Fenerbahçe için dev bir başkandı ve ona bile yapıldı. Bir tek bana yapılmadı. Ben iki kere başkanlık yaptım." 

 
"Taraftarın desteğini almayan kimse başkan adayı olmasın. Gelecek olan başkanın mali durumu iyi bilmesi öğrenmesi lazım. Fenerbahçe Kulübü'nün bankalara olan borçlarının hepsi varlıklı olan kongre üyelerinde sıfırlanması gerekir. Bu insanlara bu yakışır, Aziz Yıldırım'a bu yakışır."

TARAFTAR SOSYAL MEDYADA ALİ ŞEN'İ TOPA TUTTU

Ali Şen'in TRT'de ki konuşması Fenerbahçe taraftarını ayağa kaldırdı. Taraftar popüler sosyal medya sitesi Twitter'de Ali Şen'e çok sert tepki verdi. İşte o tepkilerden ilginç bulduklarımız.



TARAFTARIN ALİ ŞEN'E ÖFKESİ DİNMEK BİLMEDİ


 
'MEHMET ALİ AYDINLAR VE LÜTFİ ARIBOĞAN FENERBAHÇE LEHİNE ÇALIŞTI'

"Mehmet Ali Aydınlar ve Lütfi Arıboğan Fenerbahçe'nin lehine çalıştılar. Mehmet Ali Aydınlar'ın çıkıp o zamanlarda neler yaşandığını anlatması gerekiyor. Aydınlar anlatsın ki taraftar da ne olup bittiğini bilsin. Aydınlar Fenerbahçe Başkanı olmak için çok fazla çabanın içine girmez." 
 
"Biz şimdi 2 yıl Avrupa'da olmayacağız. Bu 2 senede reform yapalım. Kendimizi tamir edelim. Fenerbahçe Futbol Kulübü 2014 yılında yeniden kurulacak. Yönetim Kurulu farklı, başkanı farklı, yeni bir kulüp olacak. Biz yeniden doğuşumuzu yapalım."

ERSUN YANAL'A ÇİRKİN YAKIŞTIRMA

"Ersun Yanal yedek antrenör gibi geldi. Bundan önce teknik direktörler hep basın önünde imza attı. Yanlarında başkan, başkan yardımcısı oldu. Ersun, CEO ile imza attı. Fenerbahçe'ye geleceği duyurulduktan ancak 4 hafta sonra imza attı."

'FATİH TERİM MİLLİ TAKIMA GELMEMELİYDİ'
"Milli takımın Fatih Terim'e emanet edilmesi hiç iyi olmadı. Fatih Terim herkes tarafından sevilir. Ben de çok severim. Peki hangisi şuanda Fatih Terim'in birinci işi? Galatasaray antrenörlüğü ise Milli Takım ikinci planda kalmamalı. Bu kabul edilemez. Fatih Terim'in kendisi de bu teklifi kabul etmemeliydi.