Alevlerin Arasından Kurtarıldı

Alevlerin Arasından Kurtarıldı

ESKİŞEHİR'de aşırı hız ve gizli buzlanma nedeniyle virajı alamayarak takla atıp ters dönen otomobil alev alev yandı.

Otomobil alev alev yandı!
ESKİŞEHİR'de aşırı hız ve gizli buzlanma nedeniyle virajı alamayarak takla atıp ters dönen otomobil alev alev yandı.
Eyüp KELEBEK / ESKİŞEHİR, (DHA) 30.12.2012 11:05
 
 
 Olay yerine gelen polisler, yangın tüpleriyle müdahalede bulundukları araç içerisindeki sürücü 24 yaşındaki Metin Ege'yi vatandaşların yardımıyla çıkardı. Yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Otomobil kullanılamaz hale gelirken, hastaneye kaldırılan Metin Ege'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.
 
Orhangazi Mahallesi Kütahya Yolu Fuar Köprülü Kavşak yakınında gece saat 00.30 sıralarında kent merkezine doğru giden Metin Ege yönetimindeki 26 ET 096 plakalı otomobil, aşırı hız ve yolda oluşan gizli buzlanma nedeniyle virajı alamayıp kayarak takla attı. Ters dönen otomobil bir anda alev aldı. Metin Ege'nin yardımına arkasından başka bir otomobille gelen arkadaşları, vatandaşlar ve ihbar üzerine olay yerine gelen polisler koştu.
 
SÜRÜCÜ ALEVLERİN ARASINDAN ÇIKARTILDI
 
Polisler, bir yandan yangın söndürme tüpleriyle alev alan otomobile müdahalede bulunurken, diğer yandan da ters dönen araçta sürücü koltuğundaki Metin Ege'yi vatandaşların yardımı ile dışarı çıkarttı. Yaralı olarak kurtarılan Metin Ege 112 ambulansıyla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi'ne kaldırıldı.
 
Olay yerine gelen Büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alev alev yanan otomobili yaptıkları müdahale sonucunda kısa sürede söndürdü. Polisler, araçta başka kişinin olup olmadığını otomobil içerisine ve kazanın olduğu demiryolu hattı kenarındaki çalılıklara el fenerleri tutarak kontrol etti. Yapılan aramada başka kimseye rastlanmadı.
 
DURUMU İYİ
 
ESOGÜ Hastanesi'nde tedavi altına alınan Metin Ege'nin sağlık durumunun iyi olduğu belirtilirken, arkadaşları polise verdikleri ifadede, Ege'nin kız arkadaşıyla tartıştıktan sonra otomobile bindiğini, kendilerinin de arkasından başka bir otomobille takip ettiklerini söyledi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri ,benzinli olan otomobilin hız ve gizli buzlanma nedeniyle virajı alamayıp yoldan çıkıp takla attığını, kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü belirtti.