ALANYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

ALANYA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

CENAZE ANTALYA’YA GETİRİLDİŞehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un cenazesi, Mardin'deki törenin ardından askeri uçakla Antalya’ya getirildi. Gazipaşa Havalimanı’na inen uçak, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Gazipaşa Kaymakamı Kadir...

CENAZE ANTALYA’YA GETİRİLDİ

Şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy'un cenazesi, Mardin'deki törenin ardından askeri uçakla Antalya’ya getirildi. Gazipaşa Havalimanı’na inen uçak, Alanya Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekici, Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Murat Coşkuner, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. Uçaktan önce şehidin annesi Emine, eşi Aysun, çocukları 12 yaşındaki Mehmet ve 5 yaşındaki Cengizhan Aksoy indi. Daha sonra polisler tarafından şehit Aksoy’un Türk Bayrağı'na sarılı tabutu alınarak cenaze aracına bindirildi. Şehidin yakınları gözyaşı dökerken, fenalık geçiren bir kişi ambulansla hastaneye götürüldü.

dha-188d7e1ab1cba9193930acdfb174f534-1-t.jpg

SLOGAN ATARAK TERÖRÜ LANETLEDİLER

Cenaze aracı havalimanında ayrılmadan önce ellerinde Türk bayraklarıyla gelen bir grup, slogan atarak terörü lanetledi. Şehit İbrahim Halil Aksoy’un cenazesi daha sonra Alanya Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Aksoy’un cenazesi yarın saat 10.00'da Emine Özmüftüoğlu Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Alanya Garnizon Şehitliği'nde toprağa verilecek.

dha-188d7e1ab1cba9193930acdfb174f534-4-t.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı