AKŞAM PİKNİKÇİLERİ SAHİLLERİ DOLDURDU

AKŞAM PİKNİKÇİLERİ SAHİLLERİ DOLDURDU

YAZIN gelmesiyle birlikte sıcaklardan bunalan İstanbullular, akşam pikniği için sahillere akın etti. Vatandaşlar, mangallarda pişirdikleri etleri yedikten sonra çaylarını yudumlayarak pikniğin tadını çıkardı.Yaz sıcağından bunalan İstanbullular,...

YAZIN gelmesiyle birlikte sıcaklardan bunalan İstanbullular, akşam pikniği için sahillere akın etti. Vatandaşlar, mangallarda pişirdikleri etleri yedikten sonra çaylarını yudumlayarak pikniğin tadını çıkardı.

Yaz sıcağından bunalan İstanbullular, piknik için akşamları serin sahillere akın etti. Yedikule Sahili'ndeki ağaçlık alanı dolduran İstanbulluların kimi mangal yakarak et pişirdi; kimi de evden getirdiklerini yiyerek pikniğin tadını çıkardı. İstanbul'un çeşitli ilçelerinden gelen piknikçiler, gecenin geç saatlerine kadar sahilleri doldurdu.

"MANGALI YAKTIK SOHBET EDİYORUZ"


Esenler'de oturan ve 23 yıldır görüşmediği asker arkadaşını alarak piknik için sahile gelen Mehmet Çetinkaya, "Asker arkadaşım 23 sene sonra beni bulup yanıma geldi. Mangalı yaktık; Sohbet ediyoruz. Askerlik anılarımızdan bahsediyorduk" dedi. Batman'dan arkadaşının yanına gelen Ahmet Karadoğan ise, "Askerde birbirimize çok yakındık. Facebook'tan araştırdık. Kendisini bularak telefon ettik. Ardından İstanbul'a gelerek kendisine misafir olduk" şeklinde konuştu.

"SIK SIK SAHİLE GELİYORUZ"


Çimlerin üzerinde çekirdek çitleyerek tavla oynayanlar da vardı. Birbirleriyle karşılıklı tavla oynarak çekirdek çitleyen İstanbul Üniversitesi öğrencileri Gökay Özgül ile Muratcan Alpuğan, "Alışık olduğumuz bir manzara bu. Sık sık sahile gelerek tavla oynuyoruz" dediler.

"AKŞAM PİKNİĞİ İYİ OLUYOR"


Piknik yaptıktan sonra müzik eşliğinde hamakta dinlenen Erdoğan İbrahimoğlu, "Öğleden beri buradayız. Ailemle geldik. Akşam piknik iyi oluyor" şeklinde konuştu.

"EVLER ÇOK SICAK, MECBUREN SAHİLLERE GELİYORUZ"


Bağcılar'dan 9 aile yaklaşık 30 kişi toplanarak pikniğe gelen Ramazan Sarıkaya ve arkadaşları, "Evler çok sıcak olduğundan mecburen sahillere geliyoruz. Haftada bir geliyoruz. Böyle organizasyonlar yapıyoruz. Hem sıcaktan kurtulmak, hem birlikte olmak için kendimizi sahile atıyoruz" diye konuştular. Piknikçilerin çocukları da, hem parklarda eğlenerek hem de yanlarında getirdikleri toplarla oynayarak vakit geçirdi.

AKŞAM PİKNİKÇİLERİ SAHİLLERİ DOLDURDU

AKŞAM PİKNİKÇİLERİ SAHİLLERİ DOLDURDU

AKŞAM PİKNİKÇİLERİ SAHİLLERİ DOLDURDU

AKŞAM PİKNİKÇİLERİ SAHİLLERİ DOLDURDU

Kaynak:Haber Kaynağı