AKP'nin Yeni tespiti; Eylemler Yahudi İşi

AKP'nin Yeni tespiti; Eylemler Yahudi İşi

Beşir Atalay, AKP İl binasında yaptığı basın toplantısında olayların Yahudi Diasporası'nın tetiklediğini, uluslararası basının da bunu yönlendirdiğini iddia etti.

Sol portal Bir zırva da Beşir Atalay'dan: 'Gezi Parkı'nı Yahudi diasporası düzenledi' başlığı ile duyurduğu haberde AKP'nin, çapul Hareketi, Ayyaş eylemi,Aşırı Mihrak provakasyonu ve CHP organizasyonu ,dış mihrak destekli eylemler nitelemesine yenisini eklediğini yazdı. Başbakan Erdoğan'ı derinden ürküten, Ankara Belediye Başkanı melih Gökçek'i Tv lerde ağlayacak kadar korkutan Direniş meğer Yahudi Organizasyonuymuş, İşte o haber.
 
Gezi Parkı protestolarını değerlendiren Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, AKP İl binasında yaptığı basın toplantısında olayların Yahudi Diasporası'nın tetiklediğini, uluslararası basının da bunu yönlendirdiğini iddia etti.
 
Son dönemde BDP'den gelen açıklamaları endişe verici bulduklarını belirten Atalay, BDP'lilerin hem Lice'de hem de çözüm sürecinde verdikleri sözleri yerine getirmeyerek çeşitli illerde eylem yapmalarını endişeyle karşıladıklarını ifade etti.
 
Star gazetesinde yer alan habere göre Lice'de yaşananlara ilişkin Atalay şunları dile getirdi:
 
"Böyle bir olay bizi üzdü. Buradaki vatandaşımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Yaralananlara acil şifalar diliyorum. Olayın esas aydınlanması için oraya inceleme ekibi gönderdik. Mülkiye müfettişleri gitti. Olayın incelenmesini istiyoruz. Bir yanlış yapan varsa gerekli işlem yapılır. Bunun yanında, Bingöl'de bir uzman çavuşumuz kaçırıldı. Bunları çözüm sürecine yönelik çok ciddi riskler olarak görüyoruz."
 
Yaklaşık 6 aydır terör olaylarının yaşanmamasının sevindirici olduğunu ifade eden Atalay, "Biz adım adım yapmamız gerekenleri yapıyoruz. BDP ile görüşmelerimiz devam ediyor. Fakat çözüm sürecini yürütenlerin dikkatli olması gerekir. Biz hükümet olarak samimiyiz" diye konuştu.
 
Geçen çarşamba günü, İstanbul Dolmabahçe'deki Başbakanlık Ofisi'nde, Akîl İnsanlar Heyeti'yle toplantı yapan, iki gün boyunca nerede bulunduğu konusunda açıklama yapılmayan ve İzmir'in Urla ilçesine gittiği ortaya çıkan Başbakan Erdoğan'ın yarın Meclis Başkanlığı seçimleri için geleceğini açıklayan Atalay, şimdi ise çözüm süreci ile ülkeyi 50 yıl ileriye götürdüklerini ileri sürdü.
 
Ayrıca Türkiye'de yaşanan iç karışıklıklar ile ilgili açıklama yapan Atalay, dış güçlerin ve Yahudi diasporasının bu karışıklıkları tetiklediğini ve bu konuda etkin bir şekilde çalıştığını, Gezi olaylarında dünya basınının bunu iyi yönlendirdiğini öne sürdü. Büyük Türkiye'nin önüne geçmek isteyenlerin başarılı olamayacağını belirten Atalay, milletin artık eski millet olmadığını ve her şeyden haberi olduğunu belirtti.