AKP'NİN OY ORANI YÜZDE 29

AKP'NİN OY ORANI YÜZDE 29

Ünlü program yapıcısı ve YURT Gazetesi Yazarı Tayfun Talipoğlu, Ak Parti'nin kendi yaptırdığı ve aralarında tartışma çıkaran anket sonucunun yüzde 29 olduğunuaçıkladı.

Tayfun Talipoğlu Öyle Bir Sonuç Açıkladı ki!

Tayfun Talipoğlu: ''AK Parti'nin kendi yaptırdığı ankette oyu yüzde 29...'' 
Ünlü program yapıcısı ve YURT Gazetesi Yazarı Tayfun Talipoğlu, Ak Parti'nin kendi yaptırdığı ve aralarında tartışma çıkaran anket sonucunun yüzde 29 olduğunuaçıkladı.

Yazar ve program yapımcısı Tayfun Talipoğlu, son dönemde Türkiye gündemine bomba gibi düşen yaşanan yolsuzluk ve rüşvet operasyonundan, Berkin Elvan ve Burak Karamaoğlu’nun ölümlerine; Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın kullandığı nefret söylemi dilinden, 30 Mart yerel seçimlerine kadar pek çok konuyu Samanyolu Haber TV canlı yayınında değerlendirdi

"YOLSUZLUK VE RÜŞVET OPERAYONU, TÜRKİYE'NİN MİLADI"

17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonunun Türkiye Cumhuriyeti'nin miladı olarak niteleyen Tayfun Talipoğlu, Hükümete seslenerek ''İstediğiniz kadar savcıları değiştirin, istediğiniz kadar polisleri değiştirin, istediğiniz kadar fezlekeleri değiştirin, bu saatten sonra bu üstünüzden kalkacak töhmet değildir. Bu bir tek şekilde temizlenirdi, bu bakanları yargılatacaktınız. Kimse saf değil.'' dedi.


 

"BU KADAR KORKUNÇ BİR ZENGİNLİK OLAMAZ."

Hükümetin sahip olduğu 'biz gidersek istikrar biter' anlayışının yanlış olduğunu belirten Talipoğlu, 'yolsuzluk ve rüşvet, istikrarla örtülemez' şeklinde konuştu. Yolsuzluk meselesinde 'beni tapeler bağlamıyor, beni bağlayan yaşama biçimleri' diyen Yapımcı Tayfun Talipoğlu, sözlerine şöyle devam etti:
''Başbakan 'çarıkla girdim siyasete' diyor. 'İl Başkanı kirasını biz ödüyorduk' diyor. Şimdi servete bakıyorsunuz bunlara ana rahminden beri müsteşar maaşı verseydik yine de bu servetlere ulaşma şansı yoktu. Bu kadar korkunç bir zenginlik olamaz.

"SİZİN TOPLUMU GERMENİZ YÜZÜNDEN GENÇLER ÖLÜYORSA, PROBLEM BU HÜKÜMETTEDİR."

Protestolar sırasında meydana gelen son ölümlerle de değinen Tayfun Talipoğlu, hükümetin, polisi halka polis gibi değil hasım gibi davrandırttığının altını çizerek, ''Gazdan ölmedi de taştan öldü. Neden ölürse ölsün, bu gencecik insanlar sizin toplumu germeniz yüzünden ölüyorsa, problem bu hükümettedir. Burada birilerine suç atamazsın.'' dedi.

"YA BAŞBAKAN, ALLAH AŞKINA SUSUN. BİLAL'İ DE YARGILAMAYALIM, ALDIKLARINIZ DA SİZİN OLSUN."

Yarın yayınlanacak yazısının bitiş sözünü de programda paylaşan Talipoğlu, Başbakan Erdoğan'a seslenerek, ''Ya Başbakan, Allah aşkına susun. Bilal'i de yargılamayalım, aldıklarınızda sizin olsun. Ama susun bu kadar germeyin toplumu.." sözleriyle sitem etti.

"AK PARTİ'NİN KENDİ YAPTIRDIĞI ANKET SONUCU YÜZDE 29'DUR. TELAŞ BUDUR"

Gazetecilik gereği kaynağını açıklamayan Tayfun Talipoğlu, önemli bir bilgiyi de katıldığı programda dile getirdi. Ak Parti'nin kendi yaptırdığı anketin sonucunun yüzde 29 çıktığı söyleyen Talipoğlu, ''Telaş budur. Bu seçimi yaptırmama derdinde. Türkiye'de askeri vesayet kalkmıştı, şimdi AKP vesayeti var.'' ifadelerini kulandı..

Kaynak:Cumhuriyet