AKP'NİN İMAM HATİP LİSESİ MİTİNGİNDEN GÖRÜNTÜLER

AKP'NİN İMAM HATİP LİSESİ MİTİNGİNDEN GÖRÜNTÜLER

ÇORUM'un Alaca İlçesi'nde eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın düzenlediği mitinge İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talimatı ile İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katıldığı iddiası tartışma konusu oldu.Alaca’da geçen 15 Mayıs Cuma...

ÇORUM'un Alaca İlçesi'nde eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ın düzenlediği mitinge İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün talimatı ile İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin katıldığı iddiası tartışma konusu oldu.

MÜDÜR AKP İL BAŞKANI MI?

Alaca’da geçen 15 Mayıs Cuma günü gerçekleşen toplu açılış törenine Adalet eski Bakanı Bekir Bozdağ’da katıldı. Miting havasında geçen törene ellerinde AKP bayraklarıyla katılan bir grup imam hatip lisesi öğrencisi tepkilere neden oldu. Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Eğitim-Sen Çorum Şubesi, öğrencilerin İlçe Milli Eğitim Müdürünün talimatıyla törene katıldıklarını iddia etti.

ÖĞRETMENLERE İMZA KARŞILIĞI DUYURU

Alaca Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun’un talimatını okul müdürlerine duyuran yazıda basına servis edildi. Yazıda bütün idareci ve öğretmenlere imza karşılığı duyurulması istendi. Bu yazıda ‘Cumhuriyet Meydanı’nda Adalet Bakanımız Bekir Bozdoğ’ın katılımı ile gerçekleştirilecek olan toplu açılış törenine tüm okul müdürlerimizin ve dersi olmayan öğretmenlerimizin katılımının sağlanmasının rica ederim’ ifadelerine yer verilmesi dikkat çekti. Açıklamada şu ifadelere yer aldı:

ADALET BAKANI OLMADIĞINI BİLE BİLMEYEN MÜDÜR

"Hürrem Dursun; sen Bekir Bozdağ’ın Adalet Bakanı olmadığını bilmiyor musun? Sen AKP ilçe başkanı mısın yoksa ilçe yönetim kurulu üyesi misin? O kadar hevesli isen çıkarsın meydana açık açık siyasetini yaparsın.

İŞTE BELGESİ

Bekir Bozdağ bir milletvekili adayıdır. Devlet kurumlarının böylesine bir organizasyona müdahil olması kabul edilebilir bir durum değildir. Hatta suçtur. Devletimizi temsil eden amirlerimizin bu rezalete derhal müdahale etmesi gerekmektedir. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün bu mesajının AKP yöneticilerinin çalışmalarından ne farkı var? Herkes adam gibi işini yapmalı, senin işin eğitim alanındaki çalışmalara yönelmektir."

 

Kaynak:Haber Kaynağı