AKP'LİLER SİLAHLI KUTLAMAYA BAŞLADI;ŞİKAYET YAĞIYOR

AKP'LİLER SİLAHLI KUTLAMAYA BAŞLADI;ŞİKAYET YAĞIYOR

Hertürlü baskı ve şiddet uygulayarak 5 ayda devletin tüm imkanları ile oylarını artırarak tek başına iktidarı geri alan AKP'nin seçmenleri sokaklarda silahlı kutlama yapmaya başladı

CHP Genel Merkezi önünde silah sesleri

4 EL HAVAYA ATEŞ EDİLDİ

CHP Genel Merkezi önünde 4 el havaya ateş edildi. Aynı saatlerde ise sosyal medyada bir çok ilden yazan kullanıcılar sokaklardan silah sesleri geldiğini, Çocuklarını pencere önlerinden çektiklerini ve ışıklarını söndürdüklerini duyurdular.

SİLAH SIKAN GÖZALTINDA DENİLDİ

Olay sonrası polisler Anadolu Bulvarı’nda inceleme yaptı. İncelemenin ardından CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin yaptığı açıklamada, havaya 4 el silah sıkıldığını ve silahı sıkan şahsın polisler tarafından gözaltına alındığını söyledi. Silahın sıkıldığı iddia edilen yerde inceleme sırasında bazı partililer polise tepki gösterdi.

ŞAMİL TAYYAR'DAN TERBİYESİZLİK

AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, seçim sonuçlarının açıklanmaya başlamasının ardından Twitter hesabından HDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş'ı hedef alarak, 'terbiyesiz' bir tweet attı.

İşte Tayyar'ın o tweeti...

1-174.jpg

AKP TÜRKİYE'DE SEÇİM SONUCUNU SİLAHLA KUTLUYOR

Sosyal medyada bir çok kişi seçim sonuçlarının AKP lehine açıklanmaya başlamasının ardından her yerden silah seleri duyulduğunu bildirdiler. Diyarbakır'da ise HDP binası önünde uzun süredir silah sesleri sumuyor.

İŞTE BAZI TWEETLER

4-091.jpg

 

5-060.jpg

6-041.jpg

 

Kaynak:Haber Kaynağı