AKP'li Vekilden Savcı Öz İçin Şok Tweet!

AKP'li Vekilden Savcı Öz İçin Şok Tweet!

AKP İzmir Milletvekili Ali Aşlık, son günlerin tartışmalı ismi savcı Zekeriya Öz'ü, geçtiğimiz yıl evinde ölü bulunan savcı Murat Gök'e benzeterek ilginç bir tweet attı.

AK Parti İzmir Milletvekili Ali Aşlık, Twitter hesabında savcı Zekeriya Öz'le ilgili ilginç bir açıklama yaptı.

Nisan ayında yaşamını yitiren Savcı Murat Gök üzerinden gönderme yaptığı açıklamada; "Savcı Öz; Savcı Murat Gök gibi kendi sonunu kendi hazırlayacak! Ne demiş atalarımız: Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..." şeklinde açıklama yaptı.

Milletvekili Ali Aşlık, Savcı Zekeriya Öz’e; Güzelbahçe Belediyesi/Sarmaşık, Buca Belediyesi/Arıkovanı, Urla Belediyesi/Hortum, Alaçatı Belediyesi/Fare Kapanı ve mafyatik yapılanmalara karşı Anafor gibi İzmir’de büyük tartışmalara yol açan operasyonlara imza atan Savcı Murat Gök üzerinden mesaj gönderdi.

MURAT GÖK EVİNDE ÖLÜ BULUNMUŞTU

Ali Aşlık'ın imada bulunduğu Savcı Murat Gök, geçtiğimiz nisan ayında Samsun’da adliye lojmanlarındaki evinde ölü bulunmuştu. Samsun Cumhuriyet Savcısı olan ve karaciğer yetmezliği sebebiyle tedavi gören Murat Gök’ün ölümünün ‘normal ölüm’ olduğu açıklanmıştı.

İzmir’de 2 yıl boyunca özel yetkiyle görev yapan ve yaptığı operasyonlarla adı ‘süper savcı’ olarak anılan Murat Gök, İzmir ve çevresinde belediyeler, kamu kurumları ve mafya yapılanmalarına karşı birçok başarılı operasyona imza atmıştı. Gök'ün yetkileri, bir dosyaya daha baktığı dönemde, dönemin İzmir Cumhuriyet Başsavcısı tarafından elinden alınmıştı. Gök, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından düz savcı olarak 2009 yılında Samsun’a atanmıştı.

İŞTE O TWEET:

Kaynak:Haber Kaynağı