AKP'Lİ VEKİL O TOKATI NASIL SAVUNDU

AKP'Lİ VEKİL O TOKATI NASIL SAVUNDU

AKP Manisa Milletvekili Başbakanın Soma'da yaşanan tokat olayını savunurken bakın neler söyledi ve kimi suçladı..

Soma'da yaşanan tokat olayı sırasında Başbakan Erdoğan’ın yanında olduğunu söyleyen AKP Manisa Milletvelili Selçuk Özdağ, Başbakan’ın aracından inerek oradaki bir esnafın ricası üzerine markete gidip başsağlığı dileğinde bulunduğunu, çıkışta bir vatandaşın Başbakan Erdoğan’a, ardından da Özel Kalem Müdürü’ne tahrik edici sözler sarf ettiğini, kimsenin cevap vermemesi üzerine kravatından tutarak, “Size sesleniyorum lan duymuyor musunuz?” şeklinde tahrik edici ifadelerde bulunduğunu iddia etti.

Birisinin kendi kravatına asılması durumunda kendisinin de aynı şeyi yapacağını belirten Özdağ, “Onun üzerine korumalar müdahale ediyor. Sayın Başbakan’ın kesinlikle vatandaşa vurması gibi bir durum söz konusu değil. Gezi olayında, 17 Eylül operasyonu sonrasında provokatörler, devlet düşmanları nasıl işbaşındaysa Soma’da meydana gelen maden ocağı kazasından sonra da yine iş başındaydılar.

O sırada Başbakan’ın yanındaydım, o çocuk kesinlikle yalan söylüyor. Vatandaşa vurulması gibi bir durum söz konusu değil. Başbakan’a iftira atanlar, yalancıdır, iftiracıdır, mendeburdur.” dedi.  


 

Kaynak:Haber Kaynağı